Itt az októberi telihold: Váratlan fordulatot hoz 3 csillagjegy számára | BorsOnline

Ezt olvasta már?

Ez a három csillagjegy komoly változáson megy keresztül a következő időszakban.

Ez a három csillagjegy komoly változáson megy keresztül a következő időszakban.

A telihold egy holdciklus végét jelzi – ez spirituális értelemben a beteljesülést és az érzelmek kicsúcsosodását jelképezi. Az októberi telihold a mai napon, azaz 20-án díszíti be teljesen az eget, ami három csillagjegy számára kivételes változásokat hoz.

Az októberi telihold három csillagjegy számára is váratlan fordulatot hoz © Pexels

Ikrek

A dolgok meglehetősen ígéretesnek tűnnek a közösségi életedben, ami nagyszerű kiindulópont ahhoz, hogy átértékeld a baráti kapcsolataidat. Kíváncsiságodnak és empátiádnak köszönhetően gyorsan képes vagy összebarátkozni bárkivel, ám könnyen eljöhet az a pont, amikor már a saját problémáid helyét is átveszik másoké. Fontos, hogy mérlegelj, hogy érezd, ki az igaz barátod, a jövőben pedig minden figyelmed csak rá szenteld. Ez az időszak tökéletes lesz a választáshoz.

Nyilas

Szerencsés időszak elé nézel: kreativitásod most olyan magaslatokba emelkedik, ami az életed több területén is kivételes energiákat szabadít fel. A munka, a magánélet, sőt a szerelem is főszerepbe kerül, ráadásul önbizalmad sem szabhat határt a szárnyalásnak: most valahogy minden a helyén lesz, hogy hasznosan töltsd el az időd.

Vízöntő

Az utóbbi időben különösen erős terhelésnek teszed ki szellemi képességeidet, ami miatt úgy érezheted, lassan végleg elfáradsz. A jó hír, hogy az októberi telihold segít átgondolni a körülötted zajló eseményeket, aminek következtében képes leszel kicsit lassítani, miközben az nem megy a munkád rovására. A szellemi felfrissülés után újult erővel vághatsz neki a továbbiaknak.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img