Íme, a jósnő megdöbbentő állítása: most fogannak a világmegváltók!

Ezt olvasta már?

Igazán különleges időszakot élünk ezekben a hónapokban. A Hold nagyon erejében van, megtisztítja és átmossa az embereket, előkészíti a szerelmeseket a fogantatásra – véli Ursinyi Julianna Ágnes spirituális tanító. Azt javasolja, hogy a tisztulás érdekében mindenképpen figyeljünk oda a vízfogyasztásra, ha lehet, igyunk – természetesen az egészséges keretek között – minél több folyadékot.

(A legfrissebb hírek itt)

Ursinyi Julianna jósnő

Ursinyi Julianna jósnő

– Nagyon erős befolyás alatt vagyunk, az égi erők rendesen dolgoznak – mondta a Blikknek a jósnő. – Az áprilisi újholdtól május végéig megfogant gyermekek különlegesek lesznek, ők fogják „megváltani a világot”, nagy dolgokra lesznek képesek.

A látnok úgy véli: most olyan csodálatos erő van jelen az univerzumban, hogy a teherbeesés is sokkal könnyebb lesz. Még az is várandós lehet majd, aki már tíz-tizenöt éve próbálkozik gyermekáldással, de eddig nem sikerült neki. Ezeknek a hölgyeknek most van lehetőségük arra, hogy különleges, életerős babák foganjanak meg a testükben.

Érik a világ fogantatása is, egy új korszak születik – jelentette ki Ursinyi. – Nemcsak a nők, hanem a világ is szülni fog egy új korszakot, amihez az áprilisi telihold megkezdte a küzdelmet. A Hold ebben nagy szerepet játszik. A 2021-es esztendő uralkodója a Szaturnusz, amely erejével gondoskodik arról, hogy a női test megtartja a gyermeket.

A spirituális tanító úgy véli, hogy most sokan szerelmesek lesznek és ez az állapot a legfiatalabbtól a legidősebbig, kortól függetlenül mindenkit megmozgat. Mind a férfiaknak és a nőknek egyformán fel kell készülniük erre a szerelmi időre. Ursinyi szerint a világ legnagyobb nászra készülődik, amely az új világ kezdete. Isteni állapotba kerülnek az emberek, vagyis a jóság és a szeretet állapotába. Ez a gyönyörű korszak kezdődött az áprilisi újholddal, ami a júniusi teliholdig tart majd. Ezután még egy kis utórezgése lesz a fogantatási időnek.

A jósnő szerint ugyanakkor nagyon óvatosan kell bánni az érzelmi életünkkel, mivel a szerelem könnyen sérül. Félreértések adódhatnak a párok között, hiszen a jóság és a szeretet most a legsérülékenyebb.

Szuper akciókkal vár az új Rossmann akciós újság!

Nagytakarítást tervezünk? Vagy éppen külsőnket frissítenénk fel karácsonyra, az őszi-téli szezonra? Olcsóbban vennénk baba termékeket? A Rossmann legfrissebb akciós újságjával kedvezményesen beszerezhetjük mindazt, amire szükségünk van! Legyen szó különféle száj-, haj- és testápolási termékekről, parfümökről, higiéniás termékekről, tisztítószerekről vagy vitaminkészítményekről, akár 25-30 százalékos kedvezménnyel vihetjük most ezeket haza.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában