Horoszkóp: ennek a 3 csillagjegynek egy nagy találkozásról szól majd a hétvége

Ezt olvasta már?

Hamarosan jelentkezünk a hétvégi horoszkóppal, de addig is egy érdekesség: a következő 3 csillagjegyet egy-egy fontos találkozásra figyelmezteti az előrejelzés.

Bika (04.20.–05.20.)

Egy nagyobb társasággal találkozik majd össze a hétvégén, és az együttlétük teljesen máshogy alakul majd, mint ahogy azt eredetileg gondolni lehet majd. Figyelje majd meg, ki hogyan viselkedik majd a csoportban, ki próbál tenni az ellen, hogy a dolgok folyása egy új irányt vegyen, és ki segíti elő!

Nyilas (11.22.–12.21.)

A hétvége egyik legfontosabb élménye lesz a Nyilas számára, hogy saját magával találkozik: saját múltbéli vagy jövőbeni önmagával állítja szembe most a Nyilast a sors. Legyen hálás ezért a hátborzongató élményért, mert szinte semmiből sem lehet annyit tanulni, mint ebből!

Halak (02.19.–03.20.)

A Halak számára a horoszkóp egy idősebb férfi képét vetíti előre. Ezzel az önnél idősebb férfival lesz egy fontos találkozása, ami oda vezethet, hogy sok mindent átértékel az életében, sőt, akár az is lehet, hogy az élete nagyban megváltozik ennek a férfinak a hatására.

(Kiemelt kép: Shutterstock/Eldar Nurkovic)

 

Source

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában