Hétvégi horoszkóp, 2023. április 21-23.: Az Oroszlánt rendesen meglepi a párja, a…

Ezt olvasta már?

Kíváncsi vagy, mi vár rád a következő három napban? Íme az Elle hétvégi horoszkópja!

A napokban kellemes felöltődési és romantikázási lehetőségek várnak a csillagjegyekre. Mutatjuk a hétvégi horoszkópot.

Kos

Nagyszerűen alakul a hétvégéd, csak egy valamire kell figyelned: ne költekezz sokat. Hajlamos lehetsz meggondolatlanul szórni a pénzedet magadra, a szeretteidre, az új élményekre, de utána napokon belül nagyon fájhat a hiánya.

Bika

Alig mered magadnak bevallani, de majdnem tökéletes ez a hétvége. Minden a tervek szerint alakul, és rengeteg figyelmet, megértést kapsz a szeretteidtől. Csak azért „majdnem” tökéletes, mert a lelked mélyén kétségek, és különböző aggodalmak gyötörnek, amik beárnyékolják a napjaidat.

Ikrek

A napokban fenyegető felhők tornyosulnak föléd, Ikrek. Érzed, hogy változás közeleg, és feszültség van a levegőben. Emiatt könnyen összeveszhetsz másokkal, sőt, ha nem fékezed magad: akkor durván. Csak ezt a pár napot kellene átvészelnetek vita nékül!

Rák

Csodálatos hétvége előtt állsz. Lehetőséged lesz megújítani a kapcsolataidat, különösen a párkapcsolatodat. Rég volt olyan, hogy mindenkivel annyira jól kijöttél, mint ahogy a napokban fogsz, és ritka kellemes beszélgetésekben lesz részed.

Oroszlán

A párod szeretne hozzád közelebb kerülni, és mindent megtesz azért, hogy boldoggá tegyen, meg is leszel lepődve. Talán készen áll egy következő szintre emelni a kapcsolatotokat, de az is lehet: egyszerűen csak vágyik a közelségedre.

Szűz

A következő napokban több új dolgot is kipróbálhatsz a barátoknak és a családodnak köszönhetően. Igazán élménydús hétvége előtt állsz, egy percig sem fogsz unatkozni. Ahhoz is alkalmas a következő pár nap, hogy átbeszéljétek az esetleges gondjaitokat.

Mérleg

Tökéletes hétvégéd lesz, Mérleg! Jó társaság vesz körül, izgalmas programokon veszel részt, és mindenkitől szeretetet, kedvességet kapsz. Különösen a pároddal való kapcsolatod mélyülhet el, akivel most még jobban megértitek egymást.

Skorpió

Az előtted álló napokban számottevően elmélyül a kapcsolatod másokkal. A szokottnál is jobban megértitek egymást. Ez főleg a párodra lesz igaz, akivel rég nem volt már annyira meghitt, és intim a kapcsolatod, mint amilyen mostanában lesz.

Nyilas

Feszültnek érzed a kapcsolataidat, valahogy senkivel sem találod a közös nevezőt. A legjobb, ha most nem erőltetsz semmit, és inkább önmagadra helyezd a fókuszt. Mikor olvastál utoljára egy jó könyvet, vagy sétáltál egy nagyot a szabadban? Itt a lehetőség, hogy újra megtedd!

Bak

A hétvégédet a romantika határozza meg. Rég volt már annyira meghitt és forró a kapcsolatod, mint amilyen a következő napokban lesz. Újra egymásra találtok az ágyban, és azon kívül is! Még az is lehet, hogy új irányt vesz a kapcsolatotok.

Vízöntő

Ne akarj mindenáron mindenkinek megfelelni, mert akkor egy újabb hétvége megy el azzal, hogy olyat csinálsz, amihez semmi kedved van, de legalábbis megint nem teljesülnek a te vágyaid. Itt a lehetőség ezen változtatni!

Halak

Szóljon ez a hétvége rólad, nem pedig másokról, Halak. Túl sokat foglalkozol másokkal, és túl keveset magaddal. A következő napokban foglald el te az első helyet, és figyeld meg: egy kis önszeretet után, hétfőre olyan leszel, mint akit kicseréltek.Source

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában