Fejlődhetsz és gyógyulhatsz a karmikus kapcsolatban – nlc.hu

Ezt olvasta már?

Rengeteg körülöttünk a válás, és az ideig-óráig tartó párkapcsolatok. Ennek ellenére mindannyian arról álmodunk, hogy megtaláljuk a lelki társunkat, akivel boldogan leéljük az egész életet. És amikor egymásra találunk, talán nem is érzékeljük, hogy egy karmikus párkapcsolatba csöppentünk.

pár hegyek közt naplementében

Fotó: Unsplash

Mi is az karmikus párkapcsolat?

Egy olyan romantikus kötelék két ember között, ami meghatározott céllal köttetik. Ilyenkor a társad a lélektársaid közül érkezik, akivel már sok-sok életen át egymás mellé sodródtatok. A köztetek szövődő kapcsolat célja az, hogy az előző életek fájdalmas emlékeire és sebeire gyógyulást hozzanak. Nem feltétlenül lesz ez a párkapcsolat olyan, mint amiről álmodtál. De mindig megkapod, mert szükséges a fejlődéshez, gyógyuláshoz. A karmikus kapcsolat felismerése nem egyszerű, de ha ezt a négy jelet felismered, biztos lehetsz, mivel állsz szemben.

1. Szerelem első látásra

Lehet, hogy nem hiszel benne. Pedig létezik, és ha egyszer megtapasztalod, nem is érted majd, hogyan kételkedtél. Amikor a villámcsapásszerű érzés bekövetkezik, nem tudod szavakba önteni. Ha ezzel szembesülsz, nagy valószínűséggel egy lélektársad vonzereje hatott rád.

2. Ez a kapcsolat egy érzelmi hullámvasút

Egyszerű párkapcsolat nem létezik, folyamatosan dolgozni kell a harmónián. De a karmikus kapcsolatok sajátossága, hogy olyan körforgásba helyeznek bele titeket, ahol áldott magaslatok és őrjítő mélységek váltják egymást. Méghozzá olyan intenzitással, amivel addig sem a magad, sem mások életében nem találkoztál.

3. Társfüggőségben vagy

A karmikus kapcsolat leszívja az energiádat. Nem érzed jól magad, nem találod a helyed… csakis akkor, ha vele vagy. Torzul a személyiséged, nem léteznek határok kettőtök között. Testileg és lelkileg is függsz a másiktól és a kapcsolattól.

4. Nem tart örökké

Elég a fenti három pontot elolvasni, és már sejthető: ez a kapcsolat összecsapások, szakítások és újbóli összeforrások sorozata. Olyan állapotba kerülsz lelkileg és mentálisan, amit nem lehet a végletekig kibírni. De a kötődés annyira erős, hogy amikor külön váltok, nem bírjátok sokáig. Újra és újra közel kerültök, pedig tisztában vagytok vele, hogy nem jó, ami következik.

Ez a kapcsolat céllal köttetett

A karmikus kapcsolat a benne lévők fejlődése miatt jött létre. Látni fogod, hogy akivel megéled, rengeteg dologban hasonlít rád. Ez egy lehetőség számodra, hogy tükröt tartson eléd. Elemezni tudod őt, valójában pedig magadat elemzed. A kapcsolattal sokat nyersz: tudatosságot és önismeretet. Néha nagyon fájdalmas lesz a tükörbe nézni, de csak akkor fejlődhetsz, ha megtalálod a leggyengébb pontjaidat. És amivel szembe tudsz nézni, annak a legyőzése már nem is lesz olyan nehéz.

(via yourtango)

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában