Ezeknek az ajándékoknak örülnek igazán a különböző a csillagjegyek

Ezt olvasta már?

YESSS Ajándékhoroszkóp: mit vegyél a szeretteidnek karácsonykor? Segítenek ebben is a csillagok. Íme néhány jó ötlet.

Hamarosan érkeznek az ünnepek. Nehéz kitalálni, hogy mivel ajándékozd meg szeretteidet? Ha elfogynak az ötleteid, akkor segítenek a csillagok! Megtudhatod, melyik csillagjegy, minek örül karácsonykor. Íme az ajándékhoroszkóp.

EZEKET OLVASTAD MÁR?

Ajándékhoroszkóp (Fotó: Shutterstock)

Kos

Energikus, aktív ember a Kos szülött. Tuti imád sportolni vagy túrázni. Így a hobbijához való felszerelés, eszköz vagy öltözet jó ötlet lehet neki. Hátizsák, vagy egy piros sál, sapka neki való ajándék. De egy közös programnak is nagyon örülni fog, amit előre leszervezel neki.

Bika

Szereti a luxust, a gasztronómiát. Néha kissé sznob is a Bika. Neki való ajándék egy szép óra, vagy egy szuper szakácskönyv, masszázs, vacsora egy felkapott étteremben, de egy különleges csokoládénak is örül.

Ikrek

Mindig információra éhes és gyermeki énje miatt, az Ikreknek vehetsz könyvet, de egy koncertjegynek, vagy egy finom illatú krémnek is örül. Lényeg, hogy megdolgoztasd az agyát, vagy arra figyelj, hogy játékos élményben legyen része.

Rák

Romantikus, szentimentális alkat, a szívhez szóló, egyedi, kézzel készített ajándéknak örül a legjobban. Festhetsz neki, de sálat is köthetsz és az ezüst nyaklánc is nagy meglepetés lehet számára.

Oroszlán

Szeret a középpontban lenni, imádja a szépet! Ruhának, cipőnak feltűnő és elegáns tárgyaknak nagyon tud örülni. Luxus óra, szivar is az ő ajándéka. De szereti a kultúrát, így egy színház- vagy koncertjegy is szuper választás lehet.

Szűz

Praktikus ember és szeret rendszerezni. Egy álomfogó, vagy egy szép határidőnapló megdobbantja a szívét. Hobbijával kapcsolatos ajándéknak is nagyon örül, így elég ha csak egy kicsit figyelsz rá, azonnal kitalálhatod, mi az álma.

Mérleg

Szereti az esztétikus dolgokat, nem követelőző, de lelke mélyén rajong az ajándékokért. Szinte mindegy mit kap, csak szeretetet érezzen attól, aki adja. A könyvet, ruhát, kézzel készített ajándékokat is kedveli. Házi szörptől kezdve az értékes ékszerekig bárminek örül, csak érezze, hogy gondoltál rá.

Skorpió

Szereti a divatot, ezért egy szép kiegészítő, vagy ruha lehet a legjobb választás karácsonyra. De a művészetekért is rajong, különösen a mozi, a filmek világa vonzó a számára, így ezzel kapcsolatos ajándékkal biztos, hogy boldogságot okozol neki.

Nyilas

Kalandor, játékos természet, aki nagyon szeret utazni. Így szuper ajándék neki valami vicces kütyű, vagy utazáshoz használható tárgy. Nagyon fontos számára az is, hogy a csomagolás szép legyen, ezért érdemes egy profival elkészíttetni az ajándékát.

Bak

Sikerorientált, és szívesen kap valami munkahelyéhez kapcsolódó tárgyat. Legyen az egy szép táska, vagy egy a hivatásához kapcsolódó vicces utalás, idézet. De egy kiállításra szóló jeggyel is meglepheted.

Vízöntő

Nagyon színes egyéniség a Vízöntő. Játékos, vicces humoros tárgyakat is vehetsz neki. De örül egy bohókás zokninak is. Van akinek a technikai berendezések is felemelő pillanatokat okoznak. Ezoterikus könyvek, és különleges parfümök is elvarázsolják.

Halak

Álomvilágban él a Halak. Számára valamilyen spirituális tárgy, vagy egy jóga matrac, saját készítésű ajándék, vagy egy kényelmes papucs is megteszi. Mindenképp értékeli, ha szeretettel gondolsz rá. Ajándékozásnál legyen benne a lelked is.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában