Ezeknek a csillagjegyeknek nagyon intenzív lesz a február | Cosmopolitan.hu

Ezt olvasta már?

Kos: spirituális hetek

Február első fele elég pörgősre és társaságira sikerül számodra – már amennyire lehet ebben az időszakban – a második viszont ennek az ellentétje lesz. Azt veszed majd észre, hogy befelé fordulsz, és ez a hosszú „énidő” szokatlanul jól fog esni számodra. Minden eddig rejtett érzelmed felszínre kerül, és végre tisztán látod majd, mi/ki az, amire/akire a továbbiakban is szükséged van az életben.

Rák: keserédes változás

A február neked a változásról szól. Itt az ideje elengedned a múltat és azt, amit már rég el kellett volna, hogy teret engedj a fényes jövőd számára. El kell fogadnod, hogy bizonyos dolgok tényleg nem tartanak örökké az életben. Hajlamos vagy ábrándozni és megszépíteni a múltad, pedig most a jövőre kellene koncentrálnod. Ez a hónap tele lesz lehetőségekkel, ideje megragadni őket!

Szűz: rend a lelke mindennek

Imádod a rendet, de ez a hónap másról fog szólni. Nehezebben megy majd a fókuszálás, úgy érzed, semmi sincs a helyén az életedben. Sőt, azt fogod gondolni, hogy még a munkádat sem végzed megfelelő módon. De ne légy szigorú magaddal, ez csak egy átmeneti időszak lesz, és csak megnehezíted a dolgod, ha külön ráparázol ezekre.

Skorpió: fókuszban a kapcsolatok

Zűrzavar keletkezett a kapcsolataidban az utóbbi időben. A szerelmeddel folyton vitatkoztok, a legjobb barátnőddel sem úgy mennek a dolgok, ahogy eddig, és még a munkatársadra is gyakran kiakadsz, ha túl sok kérdést tesz fel. Ez a hónap arról fog szólni számodra, hogy helyreálljon a rend, és bebizonyítsd, megfelelő partner vagy a pasid és a barátaid számára.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img