Csillagjegyek és lelkitársaik – nlc.hu

Ezt olvasta már?

Ugye, te is hallottál már olyan történeteket – ha épp nem a tied az egyik ilyen –, hogy két ember már a találkozás pillanatában tudta: egymásnak vannak teremtve. Ezek a csodás egymásra találások azonban nem adatnak meg mindenkinek olyan könnyen. A következő csillagjegyeknek nincs könnyű dolguk.

Nehezített pályán járnak
(Fotó: Getty Images)

Rák

A Rák az érzelmek embere, imád szerelmes lenni, de közben az is tény, hogy kifejezetten kritikus – a véleményét pedig nem rejti véka alá, ez pedig megnehezítheti az éppen bimbódzó szerelem elmélyülését. A másik, amivel akadályozni tudja saját boldogságát, az, hogy amint egy számára különleges személlyel találkozik, hajlamos visszavonulót fújni, tartva attól, hogy megbántják.

Oroszlán

Az Oroszlánt többek között a népszerűség élteti, és nem is panaszkodhat: bőven van lehetősége új emberekkel ismerkedni, hiszen élénk társasági életet él. De amikor életük szerelmének megtalálásáról van szó, nehéz dolguk van, mégpedig azért, mert rendszerint felsőbbrendűbbnek tartják magukat másoknál, és keveseknél érzik azt, hogy megérdemelnék egy Oroszlán figyelmét, szeretetét.

Skorpió

Habár a Skorpió meg van róla győződve, hogy az őszinteség az egyik fő erénye, a gyakorlatban az a helyzet, hogy nem „ami a szívemen, a számon” típus. Az érzelmeit sem tudja olyan jól kifejezni, mint szeretné, ami pedig megnehezíti, hogy mély kapcsolatot teremtsen valakivel. A Skorpió visszafogott és csendes természete miatt könnyen elveszítheti azt, akiért valójában rajong.

Nyilas

A szórakoztató Nyilas cseppet sem hétköznapi személyiség. Megvan a saját elképzelése az életről, és nem szereti sem a korlátokat, sem azt, ha valaki számon kéri. Egy tartós kapcsolatban nehezen vállalhat felelősséget egészen addig, amíg fel nem oldja magában azt az ellentétet, ami a hitrendszerét uralja, miszerint a párkapcsolat béklyókkal jár.

via

Még több ezo!

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában