3 csillagjegy, aki óriási meglepetésre számíthat Valentin-napon

Ezt olvasta már?

Az idei Valentin-nap filmszerű eseményeket ígér három nagyon szerencsés csillagjegynek, akikre elképesztő meglepetések várnak!

Február 14-én a Holddal szemben álló Mars erotikus élményeket és kísérletező kedvet ígér az ágyban. A Vízöntőben járó Vénusz különösen támogatja a párokat, hogy új dolgokat próbáljanak ki és megerősítsék a kapcsolatukat. Ugyanakkor ez a bolygóállás és a Nyilasban járó Hold hatalmas löketet ad az új kapcsolatok születésének is. A következő 3 csillagjegy óriási meglepetésre számíthat Valentin-napon:

Ikrek

Ezen a napon rendkívül szerencsés leszel a szerelemben, Ikrek! Olyan érzésed lehet, mintha egy rom-comba csöppennél, és sorsszerű találkozásban lesz részed a Nagy Ő-vel. Ha visszagondolsz majd, olyan hihetetlen dolgok vezettek el titeket egymáshoz, hogy az tényleg olyan, mintha valaki megrendezte volna. A párban élőkre is várnak meglepetések, ugyanis mérföldkőhöz érnek a kapcsolatukban, és talán az esti romantikus vacsoránál megkérik a kezüket!

Nyilas

Már ezer éve nem találkoztál, de még csak nem is hallottál az exedről vagy a gyerekkori szerelmedről. Erre, mi történik, Nyilas? Épp Valentin-napon kerül, és talán pont azért, hogy egy új esélyt kérjen! A párban élők pedig furcsállni fogják a kedvesük viselkedését. Nyilvánvalóan meglepetéssel készül, de nem is akármilyennel! Jó esély van arra, hogy ez az a nap, amikor felteszi a jegy szülötteinek nagy kérdést, vagy olyan ajándékkal lepi meg őket, amire álmukban sem gondoltak.

Halak

Meseszerű élmények várnak rád, kedves Halak! Úgy tűnhet, a párod nem is készül Valentin-napra, vagy el is felejtette, aztán mégis olyan estét varázsol, amit még sokáig fogtok emlegetni! Főleg akkor, ha megkéri a kezdet, vagy egy romantikus utazással lep meg. Az egyedülállók vakrandira vagy dupla randira mehetnek, amit talán egy barátjuk hozott össze. Ki ne hagyják, mert épp ott ismerhetik meg életük szerelmét!



Source

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában