10 idézet valóságról, csodákról, természetfelettiről – nlc.hu

Ezt olvasta már?

Itt a nagy anyóshoroszkóp – nlc.hu

KOS Energikus és szociális anyós. Imád adni, nagyon szereti gyermekét, és legalább ennyire szereti irányítani is. Őt is, és persze általa téged is....

“Még mindig emlékszem a napra, amikor meghaltam a tűzben” – Hátborzongató mondatok, amiket gyerekek mondtak

A gyerekek tényleg látnak rég elhunyt embereket, és emlékeznek az előző életükre, vagy csak az élénk fantáziájuk szüleménye az az egy-egy elejtett mondat, ami...

Sokan beszélnek álmukban az elvesztett szerettükkel: miért jó és fontos, ha valaki ilyesmit álmodik?

Bárcsak láthattam volna még utoljára, elköszönhettem volna tőle, vagy elmondhattam volna neki, mennyire szeretem - ilyen gondolatok szinte minden gyászoló fejében megszületnek. Amikor elveszít...

Segítség, elátkoztak! | nlc

Ahogy pozitív megerősítéseket és jó rezgéseket tudunk magunkból kibocsátani az univerzumba, ugyanígy képesek vagyunk a negatív energiára is. Néha tényleg kimondjuk vagy gondolatban...

Rengeteg gondolkodót, tudóst és spirituális vezetőt foglalkoztat a kérdés. Mit jelent a valóság? Mi is az, ami természetfelettinek számít?
Sok varázslatnak tartott dolgot fedezett már fel a tudomány, így az emberek számára ezek a csodák beálltak a mindennapok kellékei közé. Tűz, elektromosság, de akár a szabad szemmel nem látható kórokozók sem misztikusak már számunkra.
Mégis sokszor történik olyan együttállás az életben, amit a józan ész nem fog fel. Mindenki úgy számol el vele, ahogy tud – de a csoda jelen van.

kis ember nagy univerzum

Fotó: Unsplash

1.

„Az a másodperc, amikor igazán szeretünk, életünk egyetlen valóságos pillanata. A többi nem az. A többi boldogtalan varázslat.”
(Müller Péter)

2.

„A valódi szépséghez és a valóság világának varázsához képest a természetfeletti varázsigék és a színpadi trükkök csak olcsó bóvlik. A valóság varázsa nem természetfeletti és nem is trükk, hanem – egészen egyszerűen – csodálatos. Csodálatos és valódi. Azért csodálatos, mert valódi.”
(Richard Dawkins)

3.

„Nekem nem kell a valóság! Én varázslatot akarok!”
(Tennessee Williams)

4.

“A ‘hitetlenek’ nem csak azok, akik nem hisznek Istenben vagy valamilyen más természetfeletti, transzcendens lényben, szellemben. Azok az igazi hitetlenek, akik nem hisznek semmiben. Se Istenben, se emberben. Nem hisznek önmagukban. Nem hisznek az életben, az élet szentségében. Nem hisznek az öröm lehetőségében. Nem hisznek abban, hogy segíthetnek másokon. Nem hisznek abban, hogy az életnek lehet, van valami értelme.”
(Hankiss Elemér)

5.

„A világ tele van csodával, ám mi elvesztettük a képességet, hogy észrevegyük mindennapjainkban a varázslatot.”
(Joanne Harris)

6.

„Azért írok a gyerekeknek, mert gyerekkoromban a könyvek mentették meg az életem. Megmutatták, hogy ha akarom, erős lehetek, akár új bőrt is növeszthetek, ha az enyém túl vékony, vagy nem megfelelő színű. A könyvek révén az lettem, ami a valóságban soha: bátor, merész és természetfeletti módon gyors.”
(Melanie Gideon)

7.

„Az embernek két nagy tévedése van. Az egyik: hogy valóságnak tartja azt, ami nem az. A másik: hogy nem tartja valóságnak azt, ami az.”
(Tendzin Gjaco, Dalai Láma)

8.

„Nem hiszek a véletlen találkozásokban. A világ törvénye olyan, hogy ami egyszer elkezdődött, azt be is kell fejezni. Nem valami nagy öröm ez. Semmi nem érkezik idejében, semmit nem ad az élet akkor, amikor felkészültünk reá. Sokáig fáj ez a rendetlenség, ez a késés. Azt hisszük, játszik velünk valaki. De egy napon észrevesszük, hogy csodálatos rend és rendszer volt mindenben… két ember nem találkozhat egy nappal sem előbb, csak akkor amikor megértek e találkozásra.”
(Márai Sándor)

9.

„Ne hagyd figyelmen kívül saját hatalmadat és ne kövess vakon másokat. Ez az út csak illúziókhoz vezet téged. Találd meg te saját magad, ami az igaz, ami a valóság.”
(Gautama Szidhartha Buddha)

10.

„A csoda egy kivétel a törvények alól, ezért ahol nincsenek törvények, ott kivételek, azaz csodák sem létezhetnek.”
(Albert Einstein)

Nálatok ez kinek a dolga?

Töltsd ki a nlc és a Telekom Nagy Családi Munkamegosztás tesztjét, hogy kiderüljön, általában kinek mi a dolga a családban!

KITÖLTÖM

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

Erre senki sem számított a feltárás közben: 43 méter hosszú, 4600 éves hajót rejtett a gízai nagy piramis

Ha a világ megannyi rejtélyes tája között van olyan terület, amelyet a legizgalmasabbnak nevezhetünk, akkor Egyiptom kétség kívül megérdemli ezt a címet. A földjén...

Kiadós ebéd: a város egyik legjobb fish & chipse egy pláza aljában

Szupergyors pasta! Fantasztikus desszertek A palacsintás verzió még váratott magára ...

Egyre több külföldi étterem lázad fel és kinyit | Street Kitchen

Kolbásszal az igazi! Tésztapolc A parmezános réteget nem érdemes kihagyni ...

Újabb étteremnyitás: Érden nyit új helyet a MexKitchen | Street Kitchen

Gluténmentes Finomak és egészségesek is, bizony van ilyen! Szendvicsek és burgerek ...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -