Utcán kóborló tigristől rettegnek Houstonban – videó

Ezt olvasta már?

Múlt héten vasárnap egy kifejlett tigris rémisztette meg az embereket Houston egyik kertvárosában. Az Indiának elnevezett állatot azóta sem sikerült megtalálniuk a hatóságoknak.

Múlt héten vasárnap, helyi idő szerint este 8 órakor tettek bejelentést a rendőrségen, hogy egy tigris mászkál Houstonban, az egyik kertváros utcáin. Az esetet le is videózták. A felvételen az látszik, ahogy az állat közeledik egy férfi felé, aki pedig fegyvert fog rá. Az állatot végül elvitték onnan egy teherautóval.

 A szemtanúk szerint a tigris gazdája vitte el az állatot, Victor Hugo Cuevas.

A helyi rendőrparancsnok most elmondta, hogy eddig nem sikerült megtalálniuk az állatot, de szerinte még nem vitték ki a városból. A tigrist az elmúlt egy hétben többször is átvihették különböző helyekre a gazdái, hogy ne találják meg.

A rendőrség és egy állatmenhely is több telefonhívást kapott a tigrissel kapcsolatban, ami egy 9 hónapos hím, és India a neve.

A rendőrparancsnok elmondta a sajtótájékoztatón, hogy több olyan személyt is ellenőriztek, akik köztudottan kereskednek egzotikus állatokkal, de nem találták meg az állatot.

A tigris gazdáját egy 2017-es gyilkossággal vádolják, most óvadék ellenében volt szabadlábon, azonban a tigris miatt őrizetbe vették és megemelték az óvadékot. A rendőrparancsnok szerint eddig sem a férfi, sem az ügyvédje nem volt együttműködő.

Cuevas egyelőre mindent tagad, az ügyvédje pedig a Fox Newsnak elmondta, hogy nem Cuevas volt az a férfi, aki betette a tigrist a kocsiba és elvitte.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img