Újabb nyilatkozat: G.w.M. most elárulta, miért hallgat a Kulcsár Edina-ügyben

Ezt olvasta már?

Ahogy arról a Blikk is beszámolt, Kulcsár Edina és Szabó András Csuti a napokban bejelentették, hogy külön utakon folytatják életüket. Ezzel azonban közel sem ért véget a történet.

(A legfrissebb hírek itt)

Edina ugyanis a nagy bejelentést követően azt is megosztotta rajongóival, hogy az ismert rapper, G. w. M. oldalán máris rátalált a boldogságra és olyan szerelmesnek érzi magát, mint korábban sosem.

Bár az elmúlt napokban a családanya és Csuti is nyilatkoztak a történtekről, a rapper rá jellemző módon féltve óvta magánéletét, ám most közösségi oldalán megosztott egy írást, melyben jelezte, bár szeretett gyermekei miatt eddig nem reagált a róla szóló híresztelésekre, ez nem jelenti azt, hogy ezek nem jutottak el hozzá.

“Nem szeretnék beszélni semmiről semmit, de azt érzem, hogy helyre kellene billentsem itt az egyensúlyt, talán muszáj is lesz … Senki ne feledje el ezt a sok mocskolódást amit csinált! Engem senki nem hallgatott még meg, nyilván mert nem is beszéltem semmiről! Férfiasan tűröm az egészet, de az nem azt jelenti, hogy az az igazság amit ti gondoltok, vagy olvastok! A két gyermekem az életem és csak rájuk való tekintettel nem nyitom ki a számat…. Egyelőre!” – írta bejegyzésében G. w. M, aki a kommentszekció tagjait sem kímélte, akadt ugyanis olyan rosszakarója, akinek soraira személyesen ő válaszolt.

“Sz@rt sem tudsz, vagy tartottad a gyertyát nekünk 0-24 ben ?! Honnan tudnál te bármit is?! Honnan tudhatnád azt, hogy éltem meg szituációkat, vagy bármit ? Ne szédíts már…” – olvasható a rapper írása a hozzászólások között.

Miről ismerhető fel egy megbízható webshop?

Egyre többet vásárolunk az interneten, és bizony, fizetéskor meg kell adnunk a bankkártyánk adatait is, ami sokakban nem kis félelmet okozhat. Azonban pár apró jelből felismerhetjük, ha az adott weboldalon biztonságos a bankkártyás fizetés. A legfontosabb jeleket gyűjtöttük most össze, amiket érdemes mindig ellenőrizni egy weboldalon!

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában