Array

Újabb botrány C. Ronaldo körül: megszegte a járványügyi szabályokat, büntetésre számíthat – Index.hu

Ezt olvasta már?

Georgina Rodríguez szerdán ünnepelte 27. születésnapját, párja, a Juventust erősítő Cristiano Ronaldo pedig ennek örömére vacsorázni, majd hószánozni vitte kedvesét, az esetről pedig videót is készítettek követőiknek. Egy apró szépséghiba csúszott a történetbe, ezzel konkrétan önként mutatták be, hogy megszegik a koronavírus-járvány miatti előírásokat…

A sztárpár így újabb heves viták kereszttüzébe kerülhet, valamint pénzbüntetést is kaphat, miután a helyi beszámolók állítása szerint Olaszországon belül egy másik régióba utaztak a fiatalok, és egy hivatalosan bezárt szállodában tartózkodtak.

A videón (amelyen állítólag Ronaldo párja rakott ki, majd törölt sietősen) látható, ahogy a szerelmesek egy hófödte hegyen, idilli környezetben ölelkezve készülnek elindulni egy motoros hószánnal.

A felvételt az észak-olaszországi Courmayeur üdülőhelyen (nagyjából 150 kilométerre található Torinótól) készítették a La Gazzetta dello Sport szerint, ez pedig azt jelenti, hogy Cristiano Ronaldóék megszegték a koronavírus-járvány terjedésének csökkentésére hozott régiók közötti utazások tilalmát.

A jelentés szerint a pár az éjszakát egy hivatalosan bezárt szállodában töltötte, ünnepelve a hölgy születésnapját.

A január 26-i estén romantikus vacsora volt a program, másnap reggel pedig úgy döntöttek, hogy motoros szánnal haladnak végig a tájon. Természetesen inkognitóban, a lehető legjobb kikapcsolódás érdekében, úgy vélem, jól szórakoztak

– írta Georgina Rodríguez egyik követői oldala.

Cristiano Ronaldo nem tett említést az esetről, de októberben már keveredett hasonló helyzetbe, amikor a „buborék” korlátozásait megszegve Portugáliába repült, hogy csatlakozzon a válogatotthoz. Akkor azzal érvelt, hogy hazugság, hogy megszegte volna a protokollt, eddig is követte, és a továbbiakban is ezt teszi majd.

(Borítókép: Miguel Medina / AFP)

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img