UFO csapódhatott a földbe Alaszkában? – fotó

Ezt olvasta már?

Furcsa felhőképződmény volt látható órákig egy hegy felett Alaszkában. A helyiek szerint egy UFO csapódhatott be.

Az Amerikai Egyesült Államok legészakibb államában, Alaszkában a Lazy Mountain nevű hegy felett bizarr felhő jelent meg, amit a helyiek egy UFO balesetből felszálló füstnek vélnek – írja a Tények.hu a LadBible vasárnapi beszámolója alapján.

A furcsa jelenséget, ami többekben riadalmat keltett sokan megörökítették, és a közösségi médiába is felkerültek a fotók. A képeket elnézve el kell ismerni, hogy valóban volt oka az embereknek azt gondolni, hogy paranormális dolog történhetett a hegy környékén.

A hatóságok is felfigyeltek a bizarr jelenségre és vizsgálatba kezdtek, hogy történt-e esetleg repülőgép-szerencsétlenség az adott időszakban, ami magyarázatul szolgálna a felhőképződményre.

A hatósági vizsgálat során kiderült, hogy nem zuhant le gép a hegy közelében, viszont egy áruszállító repülő elhaladt az adott időintervallumban a hegy közelében, így szerintük ennek a nyomai voltak láthatók.

Ebben a magyarázatban azonban sokan nem hisznek, a közösségi médiában megindult a találgatás, arról mi történhetett.

Sokan váltig állítják, hogy UFO zuhant le, mások úgy gondolják, hogy egy meteor csapódhatott a hegybe, de olyan hozzászóló is akadt, aki szerint egy titkos katonai hadművelet nyomai voltak láthatók az égbolton.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában