Transzvesztita nőimitátor lépett fel 3 éves gyerekek előtt az amerikai közszolgálati televízióban – videó

Ezt olvasta már?

New York városának közoktatási hivatala a PBS-szel, az Egyesült Államok közszolgálati televíziójával együttműködve alkotta meg a „Tanuljunk együtt” című oktatóprogram-sorozatot, amely a 3-8 éves korosztályt segíti a tanulásban, akár az otthontanulásban is. A program úgy hirdeti magát, mint amelyben „képzett oktatók segítik a gyermekeket a virtuális tapasztalatszerzésben”.

A „Tanuljunk együtt” programsorozat egyik epizódjában a műsorkészítők a Little Miss Hot Mess (kb: Szexi Zűrös Kis Hölgy) néven közismert transzvesztita nőimitátort hívták meg az adásba, hogy a „drag queen”-ekről szóló epizódban a transzvesztita nőimitátor férfiak jelenségét magyarázza el a 3-8 éves gyerekeknek.

Transzvesztita nőimitátor a 3-8 éveseknek szóló tévéműsorbanForrás: —

„Drag queen vagyok, és író, és joggal tehetitek fel nekem a kérdést, vajon mi is az a drag queen?” – veti fel bevezetőjében a transzvesztita. Majd válaszában – saját kérdésére – elmagyarázza a gyermekeknek, hogy a transzvesztita nőimitátorok „hétköznapi emberek, akiknek egyik kedvenc időtöltésük az a játék, amelyben nőnek, sőt királynőnek öltözhetnek fel és sminkelhetik ki magukat, s akik a közösség vezetői között is fontos szerepet töltenek be, valamint akik igazán értékes példaképei a felnövekvő generációknak. Little Miss Hot Mess ezután felolvasott és részleteket adott elő saját könyvéből: The Hips On the Drag Queen Go Swish Swish Swish.

[embedded content]

A közszolgálati csatorna oktatási műsorában ezután Little Miss Hot Mess azzal indokolta könyvének megalkotását, hogyszerette volna mindenkivel megismertetni a transzvesztita lét csodás élményét, és azon belül például a csípőrázást, amely hozzásegíti az embereket ahhoz, hogy jól érezzék magukat a bőrükben”.

Little Miss Hot Mess alapítója annak a Drag Queen Story Hour néven futó összefogásnak is, amely vállalja, hogy általános iskolák könyvtárában felolvasásokat tart diákoknak.

Tavaly egy Missouri állambeli képviselő halálos fenyegetéseket kapott, miután törvényjavaslatot nyújtott be a Drag Queen Story Hour összefogás ellen, hogy a törvény erejével tiltathassa be az államban a kisiskolásoknak tartott transzvesztita foglalkozásokat – írja a The Blaze.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img