Tragikus hír – Bruce Willis visszavonul a színészettől: szörnyű betegség kényszeríti nyugdíjba

Ezt olvasta már?

Bruce Willis családja az Instagramon jelentette be, hogy a színész visszavonul a szakmától, miután afáziát diagnosztizáltak nála. Az afázia összefoglaló elnevezése mindazon nyelvi zavaroknak, amelyek agyi sérülés következtében jönnek létre. Ugyanilyen betegségben szenved Kulka János is.

(A legfrissebb hírek itt)

„Bruce csodálatos rajongóinak szeretnénk bejelenteni, hogy szeretett Bruce-unk egészségügyi problémákkal küzd, és nemrégiben afáziát diagnosztizáltak nála, amely hatással van a kognitív képességeire.Ennek eredményeként nagy megfontolás mellett Bruce eltávolodik attól a karriertől, amely oly sokat jelentett számára” – olvasható a család közleményében

„Ez egy igazán kihívásokkal teli időszak a családunk számára, és nagyon hálásak vagyunk a folyamatos szeretetért, együttérzésért és támogatásért. Erős családi egységként haladunk, és be akartuk vonni a rajongóit, mert tudjuk, mennyit jelent nektek, ahogy ti is neki. Ahogy Bruce mindig mondja: ‘Éld meg!’ Közösen ez a tervünk” – áll a közleményében – adta hírül a Variety.

Ez is érdekelheti: 10 titok a születésnapos Bruce Willisről

Willis színészi karrierje az 1980-as évek elején kezdődött, amikor olyan filmekben játszott, mint például Az ítélet. Karrierje még abban az évtizedben robbanásszerűen beindult, köszönhetően az ABC A simlis és a szende sorozatának. Majd szerepet kapott a Drágán add az életed című 1988-as akciófilmben, amely Willisnek az első nagy filmes franchise-ját adta. Négy évtizedes színészi karrierje során Willis filmjei több mint 5 milliárd dollár bevételt hoztak világszerte. Öt Golden Globe-ra jelölték (egyet nyert a „Holdfényért”) és három Emmy-díjra (egyet a „Holdfényért” és egyet a „Jóbarátok” vendégszerepéért nyert).

.

Hogyan ápoljuk száraz bőrünket?

A kora tavaszi időszakban gyakran tapasztalhatunk bőrszárazságot, akkor is, ha egyébként jól hidratált a bőrünk. Ezen javíthatunk egyrészt megfelelő mennyiségű folyadékbevitellel, másrészt olyan testápolási rutinnal, amely a bőr rétegeinek mély hidratálására fókuszál. Most a Rossmann új akciós újságjában szuper áron szerezhetjük be a különféle testápolókat, tusfürdőket és az egyéb szépségápolási kellékeket!

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában