Törött sörösüveggel akart megerőszakolni egy nőt egy arab migráns

Ezt olvasta már?

Ma kezdődik meg Svédországban annak a 28 éves arab migránsnak a tárgyalása, aki brutálisan megerőszakolt egy nőt, két másikat pedig megkísérelt – írja a Fria Tider. 

Az arab férfi június 5-én támadott meg egy hazafelé tartó nőt, akit hátulról megragadott, befogta a száját, megharapta, majd egy törött sörösüveggel többször is a szoknyája alá, a labdai közé szúrt nagy erővel. A támadás következtében a nő megsérült, de szerencséjére a szomszédja a segítségére sietett, az elkövető viszont elmenekült a nő telefonjával.

Szintén azon a napon az arab férfi később egy idős nő otthonába tört be, ahol megpróbálta megerőszakolni az ágyában fekvő és alvó nénit, majd ellopta a számítógépét és távozott a helyszínről.

A két eset után néhány héttel június 26-án a migráns újabb támadást hajtott végre Göteborg városában. Betört egy idős nő otthonába, lefogta, megharapta, majd megerőszakolta az áldozatot. A 28 éves tunéziai férfi július 5-e óta van őrizetben. Az ellene felhozott vádak között a nemi erőszak, a megkísérelt nemi erőszak, lopás és betörés is szerepel.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img