Többen is ájultra erőszakoltak egy nőt egy szállodában, miután az egyik erkélyen szexelt

Ezt olvasta már?

Rémálomba fordult egy brit nő rodoszi nyaralása, miután egy csapat férfi csoportosan megerőszakolta, miután felcsábították a szállodai szobájukba. A férfiak mindent tagadnak – írta a Ripost. 

Az egész azzal kezdődött, hogy a 31 éves nő az egyik este megismerkedett egy szórakozóhelyen egy 30 és egy 35 éves férfival a tengerparti Faliraki városában. Miután nagyon jól érezték magukat egymás társaságában, felment a férfiak szállodájába. A nő az egyik helyi hírportál szerint a szálloda erkélyén és a szobában is közösült az egyik férfival. Ezt a nő is elismerte vallomásában.

Ám a görög rendőrségen tett feljelentése szerint, amikor újdonsült ismerősei elmentek, akkor négy férfi támadt rá és csoportosan megerőszakolták. A történteket felidézve azt mondta, végül sikerült elmenekülnie a szállodai szobából és taxiba ült.

A nő helyi idő szerint hétfőn reggel 7 órakor jelentette az állítólagos esetet, aminek hatására a rodoszi rendőrség nyomozást indított. Eddig négy, (31, 31, 32 és 35 éves) gyanúsítottat azonosítottak. Ám a nő által felismert férfiak egyelőre tagadják a vádakat.

A rendőrség a DNS minták eredményére vár, hogy kiderüljön mi az igazság és melyik fél mond igazat – írta a lap.

Címlapi / social media képünk illusztráció!

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában