Több oldalról kitiltották az egykori tanárnőt, mert meztelen képeit árulta a neten

Ezt olvasta már?

Az egykor tanárként dolgozó modell, Shahira Barry törölte az OnlyFans-fiókját, miután más közösségi oldalakon kitiltották emiatt. A modell korábban Hugh Hefnerrel bulizott a Playboy-villában, és Kim Kardashian testdublőre volt, majd tavaly tavasszal, a pandémia idején elkezdte árulni erotikus fotóit.

Az ír származású, Los Angelesben élő Shahira hamar rájött, hogy ez nem neki való, mivel nem volt tisztában a kockázatokkal.

Egyszerűen nem volt nekem való, és túl sok időt vett el az időmből. Igaz, soha nem akartam, hogy ezzel foglalkozzak teljes munkaidőben. Kezdetben jó ötletnek tűnt, mert a járvány idején a munkámmal nem kerestem elég pénzt, de a számlákat viszont valamiből fizetnem kellett, és élnem is kellett valamiből. Azonban túl naiv voltam, nem számoltam a kockázatokkal – árulta el a modell.

Ráadásul egyéb kellemetlenségekkel is szembe kellett néznie: több közösségi oldalról is letiltották, és megbélyegezték amiatt, mert a neten árulta a róla készült fotókat.

Shahira elmondta, hogy az OnlyFans-fiókja miatt véglegesen kitiltották a Snapchatről és a TikTokról is.

Azért, mert a TikTok bemutatkozásomban volt egy link, amiben az OnlyFans-profilom is benne volt, az egész TikTokomat végleg törölték mindenféle figyelmeztetés nélkül. Akkoriban 200 000 követőm volt, és pénzt kerestem vele – mondta felháborodottan a modell.

Ugyanez történt a Snapchatemmel is, szóval összességében nagyon keserű szájízt adott az OnlyFans felé. Még most sem értem, miért bélyegeztek meg azért, mert ott is szerepeltem

–  tette hozzá.

Shahira tevékenységét egyelőre az Instagramon és a Twitteren követhetik rajongói – írja a Bors a DailyStar cikke alapján.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img