Távol az otthonáról, holtan találtak rá egy amerikai kisfiúra

Ezt olvasta már?

Húsz rendvédelmi szerv emberei keresték 12 órán át azt a 2 éves gyereket, aki hétfőn reggel tűnt el oklahomai otthonából. A házuktól fél mérföldre lévő Okfuskee megyében bukkantak rá. Akkor már nem élt. Az apja az mondta, ő hajnalban még látta, aztán reggelre eltűnt – írta meg a CrimeOnline az Oklahoma Highway Patrol közösségi oldalán látható közleménye alapján.

Ares Muse-t hétfőn 18 óra 30 perc körül találták meg körülbelül fél mérföldre otthonától a rendőrség sajtótájékoztatóján elhangzottak szerint, amelyen arról is beszéltek, mit mondott a nyomozóknak a gyerek apja.

sajtótájékoztatót tartottak a 2 éves Ares Muse eltűnésével kapcsolatbanForrás: Faceboook

A férfi úgy emlékezett, hogy kisfia hajnali fél 1 körül bemászott az ágyukba, de amikor felébredtek, reggel 6 óra körül, már nem volt ott.

Azonnal hívták a rendőröket, akik nagy erőkkel kezdték keresni a gyereket. Húsz szervezet emberei eredtek a nyomába. Abban bíztak, hogy él, amikor rátalálnak. A közösségi oldalakon is megosztották a fotóját, hátha látja valahol, valaki. 

Egész nap arról beszéltünk, hogy jó eredményt akarunk, de sajnos nem így lett. Az én kötelességem, hogy mindenkivel tudassam, megtaláltuk a fiút, de már nem él”

– idézte Jason Salsmannak, a Muscogee (Creek) Nation szóvivőjének a szavait a News 6. Azt is hozzátette,

hogy a kisfiú egy három biztonsági zárral elátott bejárati ajtón jutott ki.

Arról egyelőre nem beszélnek a rendőrök, ki segített neki ebben, ahogy azt sem tudni, mi okozta a halálát.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában