Szülők elől eltitkolva tartottak LMBTQ-propagandaoktatást olasz iskolákban

Ezt olvasta már?

A szülők tudta nélkül folyik az érzékenyítés az olasz közoktatás falai között. A „Tanuló hete” elnevezésű rendezvény is szivárványszínbe öltözött az olasz középiskolákban.

A dél-olaszországi Vibo Valentia város középiskolája kitárta kapuját a gender propaganda előtt. A január 17. és 21-e között megrendezett esemény programja

nem tüntette fel a megvitatott tartalmakat, a szülők előzetes engedélyét sem kérték, ahogyan azt az Olaszországban érvényben lévő szabályok megkövetelnék.

A szülők gyanútlanul, mit sem sejtve küldték gyermekeiket iskolába. Az Arcigay nevű LMBTQ-propaganda egyesület honlapjára feltöltött fotó leplezte le a szülők elől eltitkolt eseményt. A „Két anya” elnevezésű iskolai program népszerűsítésére közzétett fotón az iskola serdülőkorú fiataljai láthatók hatalmas szivárványzászlóval és egy szlogennel:

Azokért a fiatalokért aggódjatok, akik gyűlölik egymást, ne azokért, akik szeretik.

A LMBTQ-propagandát népszerűsítő “drag queenek” minden lehetőséget kihasználnak arra, hogy gyerekeket befolyásoljanak. Nyugaton már rendszeresen bejárnak az iskolákba érzékenyítő programokat végezni (a kép illusztráció, az Egyesült Államokban készült)Forrás: FREDERIC J. BROWN/AFP/ Getty

A szervezet hozzáfűzi:

Csodálatos oktatási napra került sor a Vito Capialbi Gimnáziumban.

Ifjúság és családvédő szervezetek felháborodtak. Felhívják a figyelmet arra az újfajta jelenségre, miszerint

az iskolákban indoktrinációt folytató csoportok immár semmit sem hoznak nyilvánosságra tevékenységükről, hogy utólag se támadhassa meg, vagy vonhassa őket felelősségre senki.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában