Szívrohamot kapott, majd meghalt egy légiutas-kísérő egy Párizsba tartó gépen

Ezt olvasta már?

A Gulf Air egyik repülőgépe kényszerleszállást hajtott végre Bahreinből Párizsba tartó útja során, mert az egyik légiutas-kísérő szívrohamot kapott. 

Egy légiutas kísérő meghalt, miután a levegőben szívrohamot kapott a Bahreinből Párizsba tartó repülőút során – írja a DailyMail.

Yasser Saleh Al Yazidi légiutas kísérő a Gulf Air GF-19-es járatán lett rosszul, ami helyi idő szerint kedden hajnali 1:40-kor indult a bahreini nemzetközi repülőtérről, és a párizsi Charles de Gaulle repülőtérre tartott.

Az Airbus A321-es gép pilótái kényszerleszállást hajtottak végre az iraki Kurdisztánban található Erbilben, hogy Yasszer orvosi ellátásban részesülhessen.

A gépet egy orvosi csapat fogadta, akik azonnal egy közeli kórházba szállították az utaskísérőt, azonban Yessert nem sokkal később halottnak nyilvánították.

A repülőgép 10 ezer méteres magasságban repült Irak felett, amikor Jasszer rosszul lett, mondta Ahmed Hoshyar, az erbíli repülőtér igazgatója.

A járat nagyjából négy órán át tartózkodott az erbíli nemzetközi repülőtéren, mielőtt az utasok folytathatták útjukat a francia fővárosba.

A Gulf Air közleménye, amelyet Jasszer halála után adtak ki, így szólt:

A nemzetközi légitársaság részvétét fejezi ki a halott utaskísérő családjának és szeretteinek, és megerősíti, hogy a járat a menetrend szerint folytatta útját Párizsba. A Gulf Air biztosítja, hogy utasainak és személyzetének biztonsága a legfontosabb prioritások között szerepel, és köszöni az érintett járat utasainak türelmét és megértését.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában