Szívroham miatt került kórházba a hírhedt Yorkshire-i sorozatgyilkos

Ezt olvasta már?

Most már mi is csak negatív teszttel mehetünk Franciaországba

A vasárnap éjféltől érvénybe lépett intézkedés eddig csak az EU-n kívüli országokból érkezőkre vonatkozott. Az új szabályozás alól mentességet élveznek a határ menti ingázók...

Kedden lemond az olasz miniszterelnök

Giuseppe Conte olasz miniszterelnök kedden benyújtja a lemondását Sergio Mattarella államfőnek - közölte a kormányfői hivatal. A tájékoztatás szerint Conte kedd reggelre kabinetülést hívott össze,...

Már kilenc számjegyű a regisztrált koronavírus-fertőzöttek száma világszerte

A Worldomteres statisztikai portál adatai szerint hétfőn átlépte a százmilliót az azonosított koronavírus-fertőzöttek száma világszerte. Itt látható, hogy nőtt a szám a járvány kezdete...

Jakab Péter miniszterelnök-jelöltként indulna az előválasztáson | 24.h

Először tartott évértékelőt Jakab Péter, a Jobbik elnöke. Ebben mindjárt bejelentette, hogy elindul a miniszterelnök-jelölti előválasztáson. Mindenkinek, aki elindul az előválasztáson, tiszta és nemes küzdelmet...

A 74 éves férfi egy évtized alatt legalább 13 nőt ölt meg, mégis értelmetlennek tartja, hogy a kórházi ágyon is megbilincselték. 

A 74 éves Peter Sutcliffe szúró mellkasi fájdalmakra panaszkodott, a kórházban megállapították róla, hogy szívrohama van.

A férfi először koronavírusra gyanakodott, miután napokon át nehézlégzése volt. A férfin tesztet végeztek, miközben bilinccsel tartják őrizetben kórházi ágyában.

A pulzusa nagyon magas, a vérében lévő oxigén szintje pedig rendkívül alacsony. Egyértelműen szívrohamot kapott. Jelenleg a kardiológiai osztályon van megfigyelésen, állapotát folyamatosan figyelemmel kísérik”

– írja a Sun.

Forrás: Getty Images/2002 Getty Images/Express Newspapers

A helyi hírek szerint az egykor kamionsofőrként és sírásóként dolgozó férfit külön szobában kezelik, nem engedik a többi beteg közé. A férfi viszont az ápolónővérekkel megpróbált beszédbe elegyedni.

Sutcliffe, akit szörnyű bűncselekményeiért életfogytiglan büntetésre ítéltek, szerdán került kórházba mellkasi fájdalmakkal. A férfit a börtön kórházi szárnyába vitték, ahonnan átkerült az Észak-Durham- i egyetemi kórházba.

A férfi egy ideje már rendszeresen egészégügyi problémákkal küzd, fél szemére teljesen van.

“Egyre rosszabb a látásom. Szó szerint belebotlottam az emberekbe. 20 éve teljesen vak vagyok az egyik szememre, a másik pedig állandó ütemben romlik”

Sutcliffe-t 1981-ben börtönbe zárták az 1975 és 1980 között zajló gyilkossági sorozat miatt.

Forrás: Getty Images/Keystone

A férfi elárulta, hogy dühös amiatt, hogy a kórházban megbilincselték.

“Abszolút hülyeségnek tartom”

– fejezte ki.

Hogyan is mehetnék ki kórházi ruhában? Meg eleve, hogyan juthatnék ki a kórházból? Az egész egy nagy labirintus. Szóval esélytelen lenne megpróbálnom is”

– mondta.

Forrás: Getty Images/2004 Getty Images/Keystone

Három évvel azután, hogy börtönbe került, Sutcliffe-t a Broadmoor kórházba szállították, miután paranoid skizofréniával diagnosztizálták. 2016-ban átkerült a Franklandi büntetésvégrehajtási intézetbe, miután a pszichiáterek szerint állapota már elég stabil volt a börtönhöz.

A tömeggyilkos, aki retteg a koronavírustól, még látogatókat sem fogadott a börtönben a járvány kitörése óta.

Az utóbbi években anginában, cukorbetegségben és vakságban szenvedett, miután egy rabtársa megtámadta – írta meg a DailyMail.

- Advertisement -
- Advertisement -

Legfrissebb a témában

Másfél hónapja nem volt ilyen kevés új fertőzött Nagy-Britanniában

A hétfőn ismertetett legújabb adatok szerint csaknem másfél hónapja nem mért alacsony szintre csökkent az újonnan kiszűrt koronavírus-fertőzések száma az Egyesült Királyságban. Ebben már...

Kiadós ebéd: a város egyik legjobb fish & chipse egy pláza aljában

Szupergyors pasta! Fantasztikus desszertek A palacsintás verzió még váratott magára ...

Teszteltük a vegán ebédmenüt kínáló éttermeket

Húst hússal A debreceni mazsolás csirkét még 100 éve is ették a Hajdúságban ...

Egyre több külföldi étterem lázad fel és kinyit | Street Kitchen

Kolbásszal az igazi! Tésztapolc A parmezános réteget nem érdemes kihagyni ...
- Advertisement -

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -