Szexuálisan zaklatta, és teherbe ejtette a húgát harminc éve, de csak most került börtönbe

Ezt olvasta már?

A szörnyű eset a 90-es években történt, Manchesterben. Az akkor 20-as éveiben járó férfi többször is szexre kényszerítette húgát. Egészen addig zaklatta szexuálisan a fiatal lányt, amíg az terhes nem lett. A lány megszülte a gyereket, aki azóta felnőtt, de súlyos testi fogyatékossággal, és szervi elváltozással küzd. A férfit ügyvédje azzal próbálta felmenteni, hogy a férfi maga is állandó szexuális zaklatásnak, fizikai és érzelmi bántalmazásnak volt kitéve gyerekkora óta.

A lányt rendszeresen zaklatta és megerőszakolta nemcsak testvére, hanem a család többi tagja is. Testvérével szemben azonban mégis elnézőbb volt.

Nem akartam ezeken keresztülmenni, de ő volt a legközelebbi ember, akihez mehetek. Bármit is tett velem, azért mégis a testvérem, és szerettem őt. Ma már nincs családom, és teljesen elszigetelődtem mindenkitől. Sosem tudom kiverni a fejemből a történteket. Az egész életem tönkrement”

– mondta el a nő a bíróságon.

A bíróság, ahol a férfit elítéltékForrás: Shutterstock

Hilary Manley szerint az ő történetük egy igazán tragikus eset.

Amikor először megerőszakolta, a lány hiába ellenkezett, és próbálta lelökni magáról, bátyja ennek ellenére is folytatta.

Húga a történtek után ezt mondta neki:

Rendben, ne aggódj, senkinek nem mondom el”

Ám ez aztán többször is megtörtént, ráadásul nemcsak a bátyja, hanem a család többi tagjának zaklatását is el kellett viselnie.

Egyszer, miután bátyjával együtt iszogattak, és marihuánát szívtak, újra lefeküdtek egymással. Ekkor teherbe esett a bátyjától. 

A lány hazudott a szülőknek, hogy kitől van a gyerek, a rendőrségre pedig azért nem ment el, mert szégyellte, és saját magát is bűnösnek érezte.

A kislány azóta felnőtt, de súlyos betegségekkel küzd.

A kép illusztrációForrás: Shutterstock

Benjamin Knight, a férfi ügyvédje elmondta, hogy védence maga is szadista jellegű zaklatásokon ment keresztül, és hogy ma már nagyon megbánta, amit a húgával tett. 

Ezért kérte a bírót, hogy mentse fel a börtönbüntetés alól. 

Ám a bíró ezt mondta:

Mivel a vádlott bűncselekményei valóban súlyosak, nincs az az enyhítő körülmény, ami ezt felülírná. Ilyen esetben mindenképp indokolt a börtönbüntetés”.

A férfi még így is jóval kevesebbel megúszta, mintha az elkövetés idején került volna börtönbe. Akkor ugyanis vérfertőzés miatt 7 év börtön járt volna, de a módosított törvényeknek köszönhetően csak 32 hónapot kapott – írja a Mirror.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img