Array

Sergio Ramos mégis a Real Madridban folytathatja – Index.hu

Ezt olvasta már?

A lap úgy tudja, hogy a felek hamarosan nyélbe ütik a 2023-ig szóló megállapodást, amely évi 12 millió eurós (4,33 milliárd forintos) fizetést garantál a csapat kapitányának.

A Cope spanyol rádióállomás két héttel ezelőtt még arról számolt be, hogy a Real Madrid a második évre már nem akarja megadni ezt az összeget, csupán tíz százalékkal kevesebbet. A 34 esztendős középhátvéd ezért korábban kész volt elhagyni a királyi gárdát, amelyben 2005 óta szerepel.

Sergio Ramos jelenleg térdsérüléséből gyógyul, február eleji műtétje után várhatóan március közepétől lesz ismét hadra fogható. Szerződése idén nyáron jár le.

A 178-szoros spanyol válogatott futballista 2005 augusztusában 27 millió euróért érkezett a Sevillától,

A KIRÁLYI GÁRDÁVAL NÉGY BAJNOKOK LIGÁJÁT, ÖT BAJNOKI CÍMET, KÉT KIRÁLY-KUPÁT, NÉGY SPANYOL ÉS HÁROM EURÓPAI SZUPERKUPÁT, VALAMINT NÉGY KLUBVILÁGBAJNOKSÁGOT NYERT.

A jelenleg sérüléséből lábadozó futballista hazájával 2004-ben U19-es Európa-bajnok volt, a felnőttegyüttessel pedig 2008-ban és 2012-ben Európa-bajnokságot, 2010-ben világbajnokságot nyert.

A Real Madrid színeiben 668 tétmérkőzésen 100 gólt és 40 gólpasszt jegyző védőt számos európai nagycsapat szívesen szerződtetné, a hírek szerint a Paris Saint-Germain és a Manchester United áll a kérők listájának élén.

(MTI/Index)

Borítókép: Pierre-Philippe Marcou / AFP

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában