Segítőkutyája miatt dobtak ki egy fogyatékkal élő férfit egy étteremből – videó

Ezt olvasta már?

Egy torontói étteremben segítő kutyája miatt kidobtak egy fogyatékkal élő férfit. Az esetről videó is készült, amin hallani, hogy a férfi hiába próbálja megértetni a személyzettel, hogy a kutya a segítő állata, és emiatt nem küldhetik el, az alkalmazottakat ez nem érdekelte, és végül erőszakhoz folyamodva kidobták a férfit és az állatot is – írta meg a Bors.

Minősíthetetlen bánásmódban részesült egy kanadai férfi, akit kizavartak egy étteremből segítő kutyájával együtt. A férif próbálta elmagyarázni az ott dolgozóknak, hogy rendelkezik négylábúja engedélyével, de ez a dolgozókat nem érdekelte, mondván, zavarja a többi vendéget.

A kutyán lévő mellény jól látható a felvételen is, és törvény értelmében, ha egy fogyatékkal élő személyt vakvezető kutya vagy más segítői állat kísér, akkor a szolgáltatónak biztosítania kell, hogy az illető beléphessen a helyiségbe az állattal, illetve azt maga mellett tartani.

A megrázó videón hallani, ahogy a fogyatékkal élő férfi keservesen próbál kiállni az igazért, de az alkalmazottak idiótának nevezve őt megfogták, és erőszakkal kitessékelték az étteremből.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img