Schiffer András: Rég láttam ilyen nevetségesnek és kaotikusnak a Fidesz kommunikációját

Ezt olvasta már?

A volt országgyűlési képviselő szerint a kormánypárt gyűlöletre épülő belpolitikája egy időzített bomba.

Amennyiben igaz az, hogy a Szájer József körül kirobbant botrány összefügg az Európai Unióval zajló vitával, akkor az komoly nemzetbiztonsági kérdéseket is felvet a magyar szolgálatok működésével kapcsolatban is – mondta Schiffer András a Heteknek.

A volt országgyűlési képviselő úgy véli, hogy ha a Fidesz az elmúlt hónapokban nem folytatott volna olyan törvényalkotási gyakorlatot az identitáspolitikai kérdésekben, amely a “melegek és transzneműek megalázásáról szól”, akkor nem robbant volt ekkorát a volt EP-képviselő ügye.

Szerinte a Fidesz gyűlölet-alapú belpolitikája időzített bomba, amely lehet, hogy már fel is robbant.

Rég láttam ilyen nevetségesnek és kaotikusnak a Fidesz kommunikációját”

– tette hozzá Schiffer András.

Milyen büntetésre számíthat Szájer, ha a drogügyet rábizonyítják?

A pénteki buliból menekülő Szájer József hátizsákjában drogot találtak a rendőrök, azonban a képviselő tagadja, hogy az övé lenne. Utánajártunk, hogy milyen büntetést kaphat Szájer József amfetaminszármazék birtoklásáért Belgiumban, és vajon szigorúbbak-e a magyar szabályok. Noha mindkét állam törvényei vonatkoznak rá, az biztos, hogy csak egyikben büntethetik meg, és ez Belgium lesz.

Szájer József, a Fidesz múlt hét vasárnap lemondott európai parlamenti képviselőjéről kedden derült ki, hogy egy, a belga kijárási korlátozásokat sértő eseményen (a lemondott EP-képviselő házibulinak nevezte az eseményt, a belga sajtó szexpartiról írt) vett részt, amelynek a rendőrség vetett véget. Miután megérkeztek a rendőrök, a politikus az ereszcsatornán próbált előlük elmenekülni, sikertelenül. A rendőrök a táskájában kábítószert találtak, amiről azt állította, hogy nem tudja, hogy került oda, és nem fogyasztott belőle. Szájer ellen kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény miatt eljárást indítottak.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában