Rejtélyes körülmények között eltűnt egy amerikai családanya

Ezt olvasta már?

Sietve, mobiltelefonját is hátrahagyva ment el otthonról a 39 éves Christina Powell. Azt mondta munkába megy, de oda nem érkezett meg. Egy hete keresi a rendőrség, az eddigi nyomozás azonban nem vezetett eredményre – írta a Fox News.

A munkahelyén, a család és a barátok is azt mondták Christinán nem látszott semmi nyoma annak, hogy bajban van, ezért is állnak értetlenül az asszony eltűnése előtt.

A 39 éves jogi assziszesztensként dolgozó nő július 5-én tűnt el, azzal távozott, hogy dolgozni megy, de nem érkezett meg a munkahelyére. Előtte odatelefonált, hogy késni fog, és ezt mondta a vele élő édesanyjának is, de nem érkezett meg a munkahelyére. Éppen ezért is, a kollégái elmentek a házához, hogy érdeklődjenek, mi van vele, de ott az asszony egyik kisgyermeke nyitott ajtót, aki azt mondta, az anyja nincs otthon, dolgozni ment.

Mint kiderült, a mobiltelefonját és az okosóráját is otthon hagyta, majd az autójával, egy 2020-as fekete Nissan Rogue-val elhajtott. Az utolsó felvétel róla a ház biztonsági kamerájának köszönhetően készült el, az látható, ahogy elsétál a bejárati ajtótól.

Azóta ellenőrizték az asszony bankszámláját is, de nem volt pénzmozgás. A rendőrség július 6- óta eltűnt személyként keresi a nőt, de eddig néhány téves információn túl nem találtak nyomára. Az asszonynak két óvodás korú gyermeke van. 

Az üggyel a San Antonio-i rendőrség eltűnt személyekkel foglalkozó osztálya foglalkozik.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában