„Próbálok pozitív és erős lenni” – először üzent válásuk híre óta Kulcsár Edina, egyből komoly bejelentést tett

Ezt olvasta már?

Kulcsár Edina és Szabó András, azaz Csuti pénteken egyszerre tudatták közösségi oldalaikon, hogy hiába próbálkoztak rendbe hozni a házasságukat, az minden erőfeszítésük ellenére zátonyra futott, ezért elválnak. A bejegyzéseikben azt írták, hogy mindketten próbálják feldolgozni ezt a nehéz helyzetet, Csuti pedig a Blikknek azt mondta, nincs harmadik fél, hanem egyszerűen már nem működött jól a kapcsolatuk. Két nappal a nagy bejelentés után Kulcsár Edina Instagram-oldalán adott helyzetjelentést lelkiállapotáról.

(A legfrissebb hírek itt)

Próbálok pozitív és erős lenni. Tudom, és már érzem is, hogy jó úton vagyok ahhoz, hogy minél hamarabb visszanyerjem a régi énem! Lassan szeretnék visszatérni a normális kerékvágásba is. Már nagyon sok tervem van a jövőre nézve, amiket idővel veletek is megosztok majd. Az első, amit már láthattatok is, az a zene. Jelenleg terápiaként is hat rám, de szerintem sokan tudjátok, hogy soha nem állt tőlem messze az éneklés, csak eddig nem léptem a tettek mezejére. Most viszont elkészült az első dalom és csütörtökön már forgatjuk is hozzá a klipet. Remélem szeretni fogjátok.

– írta mai bjegyzésében Edina, akinek az elsők között barátnője, Tápai Szabina kommentelt, és egyben szeretetéről biztosította az egykori szépségkirálynőt.

Eközben Csuti is jelentkezett követőinél, először is megköszönte a rengeteg pozitív, bíztató üzenetet, amit az előző posztja után kapott, majd jóbarátjával, Kucsera Gáborral közös fotót posztolt, ugyanis a nap egy részét együtt töltötték a Széchenyi fürdőben.

„Kösz a programot bari, jó volt beszélgetni egy kicsit!” – írta.

Mit tehetünk a túlköltekezés ellen az újévben?

Az év végén könnyen megszaladhattak a kiadásaink az ünnepek miatt, és ha nem vigyázunk, akkor az újévbe is átnyúlhat a túlköltekezés. Az alábbi történet nemcsak tanulságos, de számos hasznos tippet is kaphatunk belőle , hogyan osszuk be jobban a pénzünket és tervezzük meg a kiadásainkat. Olvassa el Zsuzsa történetét!

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában