Array

Pelé egész családja a kórházban van már, a legenda mellett – Rangadó

Ezt olvasta már?

A Reuters beszámolója szerint a Sao Pauló-i Albert Einstein Kórházban van már Pelé egész családja, mert a legrosszabbtól tartanak.

A legendás futballistát 2021 szeptemberében távolították el a vastagbelében lévő daganatot, amely miatt kemoterápiára is szorult. 2022 novemberében ismét kórházba került szívproblémákkal és azért is, mert a kemoterápiás kezelés nem hozza meg a várt hatást. Orvosai december elején jelezték, légúti fertőzése miatt maradnia kell még, de egy nappal később az is kiderült, hogy a szervezete nem reagál a vastagbélrák elleni gyógyszerekre.

Miután világossá vált, hogy nem térhet haza karácsonyra a családjához, Pelé állapota rosszabbra fordult, mivel a rákos megbetegedése előrehaladt állapotba került. Családtagjai vasárnap mind a kórházba utaztak, sokak szerint azért, hogy elköszönhessenek a legendától.

Ahol a futball esze és szíve találkozik!

Válogatott írások a legjobbaktól.


Minden hónapban legalább 24 kiemelkedő színvonalú tartalom havi 990 forintért.
Próbáld ki 490 forintért az első hónapban!

Ahogyan szerzőgárdánk összetétele ígéri, a legkülönfélébb műfajokban, témákban jelennek majd meg szövegek: lesznek elemzések, interjúk, kisprózák, riportok, lesznek hazai és nemzetközi témák, adat- és véleményalapú cikkek egyaránt.

Tartsatok velünk minél többen, hogy együtt alakíthassuk, építhessük az új magyar futballújságot, amely leginkább az írások nívójával és egyediségével akar kitűnni! Fizessetek elő, olvassatok, kövessetek minket, vitatkozzatok velünk, adjatok ötleteket! Várjuk ebbe a közösségbe mindazokat, akiknek a futball csak egy játék, s mindazokat, akiknek a futball több mint egy játék.

KIPRÓBÁLOM!

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában