Öt gyereket mentett ki az égő házból egy hős pizzafutár – videó

Ezt olvasta már?

Egy 25 éves hős pizzafutár mentett meg több életet az Egyesült Államokban. Berohant egy égő házba és kiszabadított öt gyereket a saját életét kockáztatva, miközben súlyos sérüléseket szenvedett.

Nicholas Bostic az Indiana állambeli Lafayette egyik utcáján haladt el a múlt héten éjfél után, amikor meglátott egy teljesen lángba borított házat.

Nem voltak sem tűzoltók, sem mentőautók a háznál, így a férfi úgy döntött, hogy berohan az égő házba. Először kiabálni kezdett, hogy van-e még bent valaki, nem érkezett válasz, de volt egy megérzése, hogy mégis bent reket valaki.

Berohant a fullasztó füsttel teli házba, felrohant az emeletre, ahol négy kiskorú gyereket talált.

Miután kimentette őket, akkor árulta el az egyikük, hogy egy hatéves gyerek még bent van.

Visszarohant a házba, fel az emeletre, ekkor gyereksírást hallott a földszintről. Leérve magához ragadta a gyerket, de a bejárati ajtót nem találta, ezért visszafutott az emeletre és kiugrott vele az ablakon, ügyelve arra, hogy az oldalára essen és épségben kihozza.

Hihetetlen, de a gyerek nem sérült meg. A hős férfi azonban füstmérgezést kapott és a jobb karját is súlyosan megvágta. Kórházba szállították, hogy elállítsák a vérzést és stabilizálják az állapotát – írja a TMZ.

Az unokatestvére létrehozott egy GoFundMe-fiókot, és eddig 200 000 dollárt (közel 77,5 millió Ft) gyűjtött össze neki.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában