Összeesett egy terhes nő egy angliai reptéren, miközben nyolc órát várt a felszállásra

Ezt olvasta már?

Többórás várakozás után orvosi ellátásra szorult egy terhes nő a manchesteri repülőtér kifutópályáján rekedt repülőgép fedélzetén.

Egy hibás Cathay Pacific repülőgép miatt két másik – egy Brüsszelbe, és egy a Zöld-foki Köztársaság szigetországába tartó- járat is a kifutópályán ragadt Manchesterben.

A belga fővárosba tartó repülőgép egyik utasa arról számolt be, hogy hat órán keresztül a helyükön ülve várták a felszállást, eközben pedig csak vizet kínáltak ingyen az utasoknak. A repülőgépet végül este 6 óra körül visszavontatták a terminálhoz, ahol az utasok választhattak, hogy a fedélzeten maradnak és várakoznak tovább vagy keresnek egy másik járatot.

Chris Brereton, az egyik utas, elmondta a Manchester Evening Newsnak, hogy egy terhes nő összeesett a több órás várakozás során.

A brüsszeli járat repülőgépén két ember próbált segíteni neki, majd a mentősök először a fedélzeten, később pedig a kifutón parkoló mentőautóban látták el.

A Cathay Pacific repülőgép műszaki problémái miatt a másik két közlekedési eszköz sem tudott visszatérni a terminálhoz, így végül több órás késéssel tudtak csak felszállni – derül ki a Mirros cikkéből.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában