Nőt ültetett az ölébe, majd levetkőztette a parlamenti vita közben egy argentin képviselő – videó

Ezt olvasta már?

A koronavírus miatt online költségvetési vitát tartott az argentin parlament, mikor az egyik képviselőjük a csoportos videóhívásban egy nő mellét kezdte csókolgatni és szopkodni. A képviselőnek le kellett mondani emiatt – számolt be a Daily Mail.

Juan Emilio Ameri először a térdére ültetett egy szőke nőt, majd félrehúzta a felsőjét és csókolgatni kezdte a mellét, miközben az argentin parlament az észak-nyugati Salta tartomány adósságáról vitázott csoportos videóhívásban. A képviselő kamerájának képe egy nagyméretű kijelzőn is megjelent a vita alatt.

A parlament alsóházának elnöke elítélte a képviselőt, majd felidézett más hasonló incidenseket is, például mikor egy másik képviselő elaludt egy online ülés alkalmával.

Juan Emilio Ameri argentin parlamenti képviselő kamerájának képe Salta tartomány költségvetési vitája alatt.Forrás: Youtube

Ameri először megpróbálta elviccelni a történteket azzal, hogy a nő nemrég esett át mellnagyobbításon. Később belátta, hogy hibát követett el és lemondott, továbbá elnézést kért képviselőtársaitól, barátaitól, családjától és rokonaitól is. Majd elmagyarázta, hogy a rossz minőségű internetkapcsolata miatt azt hitte, nem működik a kamerája. Megkérdeztem, hogy megcsókolhatom-e, és adtam egy csókot a mellére. Ennyi történt – folytatta a történetet.

Egyébként nem Juan Emilio Ameri az első olyan politikus, aki egy videókonferencia miatt veszítette el az állását. A brit Sun arról számolt be, hogy egy hónappal ezelőtt egy Fülöp-szigeteki kormánytisztviselőt azért rúgtak ki, mert egy videómegbeszélés közben a kamera előtt szexelt a titkárnőjével.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában