Négyéves kisfiú vezette az autót, lett egy „kis baj”

Ezt olvasta már?

A holland város, Utrecht rendőrsége közölte, hogy két parkoló autót rongált meg egy autós. Az eset különlegessége az volt, hogy a vétkes autót egy négyéves kisfiú vezette. A beszámolók szerint az ütközés után a fiú mezítláb, pizsamában távozott az autóból, írja a BBC híre alapján a 444.hu.

Szemtanúk akkor értesítették a rendőrséget, amikor látták, hogy a hideg idő ellenére a fiú egyedül, cipő nélkül sétál az utcán. Ahogy bevitték a rendőrségre, kaptak éppen bejelentést arról, hogy a városban találtak egy elhagyott autót, mellette pedig két megsérült másik járművet. A magára hagyott autó a fiú anyjának nevén volt regisztrálva.

Az eset során senki nem sérült meg. Amikor a fiú a rendőrségről beszélhetett telefonon az anyjával, a beszámolók szerint egy autó hangját utánozta a telefonban, miközben kezével vezetési mozdulatokat imitált.

Mint kiderült, a fiú reggel arra ébredt fel, hogy apja dolgozni indul, és úgy döntött, hogy ő is elmegy autózni egy kört: fogta anyja autójának kulcsait, és beült az autóba. A rendőrök arra kérték a szülőket, hogy lehetőleg jobban rejtsék el otthon a kulcsokat a jövőben.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában