Most már biztos, hogy Gabby Petito barátjának holttestét találták meg a floridai parkban

Ezt olvasta már?

Azonosította az FBI az emberi maradványokat, amelyeket néhány napja találtak egy floridai parkban. A Szövetségi Nyomozó Iroda Brian Laundrie-ként azonosította a holttestet, akit az influenszer, Gabby Petito rejtélyes halála miatt kerestek már több mint egy hónapja.

Mint azt csütörtökön az Origo is megírta, emberi maradványokat találtak Myakkahatchee Creek Environmental Parkban North Portban, Floridában. Az áldozat mellett megtalálták a több mint egy hónapja eltűnt Brian Laundrie személyes tárgyait, köztük a hátizsákját és a laptopját is. A férfit azért keresték, mert úgy sejtették, köze lehet menyasszonya, Gabby Petito meggyilkolásához. 

Brian Laundrie holttestét a szülei azonosították pénteken – írja az FBI közleménye alapján a Metro. A portál hozzátette azt is, hogy a család nem fog addig nyilatkozni, amíg érzelmileg készen nem állnak erre.

Hajtóvadászatot indítottak ellene

A férfi ellen hajtóvadászatot indítottak Gabby Petito gyilkossága után, keresése egy 24 000 hektáros természetvédelmi területre összpontosul a floridai North Portban, az otthona közelében. Kutyákkal és drónokkal keresték, de a mocsaras terület nehezítette a kutatási munkát.

A pár több hétig utazott, mielőtt a 23 éves Laundrie szeptember 1-jén egyedül tért haza Floridába a közös fehér furgonnal. Visszatérése után nem lépett kapcsolatba sem a rendőrséggel, sem Petito családjával. A nő családja 10 nappal később bejelentette az eltűnését.

A fiatalok gyakran veszekedtek, a rendőrség nyilvánosságra hozott egy igazoltatás során készült felvételt, amelyen a nő és barátja látható. A rendőrséget akkor családon belüli erőszak miatt riasztották a helyszínre.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img