Array

Monaco-Fradi: „Ismeretlen bajnokság ismeretlen játékosaitól kaptak ki, fizetéslevonást érdemelnének” – lapszemle | csakfoci.hu – csakfoci.hu

Ezt olvasta már?

“A Monaco képtelen volt tartani a lépést” – írja a nemzetközi porondon szereplő francia csapatokról szóló összefoglaló cikkében a Le Parisien, amely hozzáteszi, hogy a múlt heti győzelem után ezúttal sem sikerült csillognia az AS Monacónak. Keveset írnak a találkozóról, de azt összességében megjegyzi, hogy

“a lehetőségek tekintetében meglehetősen szegényes, de összességében a monacóiak által uralt mérkőzés volt”.

A 20minutes.fr is egy rövid cikkben számol be a francia csapatok csütörtöki eredményeiről és összefoglalva úgy fogalmaz, hogy “A francia klubok sötét éjszakája”. A Monacóval kapcsolatban megjegyzi, hogy nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket és borús este volt ez számukra, ami után visszacsúsztak a harmadik helyre a csoportban.

A foot-national.com azt írja, “óriási a csalódottság az AS Monacónál”. A portál hozzáteszi, a rossz első félidőt produkáló hercegségbeli klubnak a második félidőben sok lehetősége adódott, de Phillipe Clément játékosai nem tudták kihasználni ezeket, míg a Ferencvárosnak egyetlen lehetősége volt a második félidőben, amiből gólt is szerzett.

A maxifoot.fr azt írja, “A Monaco nem érdemelt többet”, majd megjegyzi, hogy a francia bajnokságban játszó együttes első félidei teljesítménye gyenge volt, a szünet után viszont dominált.

“Nagyon kiábrándító eredmény született a hercegségbeliek számára, akik ügyetlenkedtek az ellenfél térfelén”.

A portál dicsérte a Fradi első félidei játékát, kiemelve, volt olyan periódus, amikor még a nyomást is tudta növelni, a szünet után azonban megváltozott a játék képe, ám ennek ellenére nem tudott nagy veszélyes lenni az AS Monaco. A végén aztán Dibusznak is kellett már nagyot mentenie. A Fradi góljáról megjegyzik, hogy akkor esett, amikor nem volt benne a játék képében.

A találkozóra 10-es skálán 4,5-es osztályzatot adtak: “fájdalmas meccs volt, amit sajnos végig kellett nézni. Rossz döntések, rossz ütemű passzok. Egy frusztrált AS Monaco egy objektíve gyengébb csapat ellen, amely azonban tudta, hogyan kell akkor lecsapni, amikor a legkevésbé számított rá a hazai együttes”. Szerintük a meccs embere a Ferencváros középpályása, Aissa Laidouni volt, aki 8-as osztályzatot kapott. Vele kapcsolatban kiemelték, hogy “dominált a középpályán, nem okozott gondot számára a Fofana és Camara elleni játék, feladta a leckét az ellenfél számára.”

Az ouest-france.fr mindkét csapatnak odaszúrt a mérkőzés értékelésében, azt írják, hogy hiányoztak az akciók a meccsről a gólt leszámítva a 20. percben adódott a legnagyobb lehetőség, ami Tokmac lesgólja volt.

“Ha az első fordulóban mindkét együttes nyert is, ezúttal egyik csapat sem állt a helyzet magaslatán” – írja a portál kissé szőrösszívűen, és azt is kiemelte, hogy a nézők nem voltak elkényeztetve.

Az RMC AfterFoot nevű műsorában nem fogta vissza magát Daniel Riolo újságíró, aki így fogalmazott:

“Nem értem, hogyan kaphat ki otthon a Monaco a Ferencvárostól! Néhányuk fizetéslevonást érdemelne, mert ismeretlen bajnokságból érkező csapattól veszítettek, olyan játékosok ellen, akiket nem is ismerünk.”

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában