Migránsok százezreit akarja betelepíteni Brüsszel

Ezt olvasta már?

Egy héttel ezelőtt az Európai Bizottság bemutatta a bevándorlók befogadásáról szóló cselekvési tervet. A terv bemutatásakor Ylva Johansson, az Európai Unió belügyi biztosa arról beszélt, hogy sok migráns van Európában, a következő években azonban még többre lesz szükség. Magyarul, Brüsszel egyértelműen kimondta, bevándorlókontinenssé akarja tenni Európát, és sem fizikai, sem jogi akadályt nem akar látni a több tízmillió, Európába tartó migráns útjában.  

A terv második fontos eleme, hogy a bevándorlóknak a lehető leggyorsabban szavazati jogot akarnak adni. A harmadik, hogy a migránsoknak többféle jogcímen segélyt akarnak fizetni az európai, köztük a magyar emberek pénzéből.

Soros György már 2015-ben erről beszélt

Az európai életforma előmozdításáért felelős görög biztos, Margarítisz Szkínász már eleve teljes állampolgári jogkörökkel rendelkező személyekként beszélt a bevándorlókról: „mindenkinek, akinek joga van ahhoz, hogy Európában tartózkodjon, hozzá kell férnie azokhoz az eszközökhöz, amelyek szükségesek ahhoz, hogy teljes mértékben kibontakoztathassa a képességeit, valamint vállalni tudja az Európai Unióban irányadó jogokat és kötelezettségeket”.

Az Európai Bizottság és Soros György továbbra sem tett le a migránsok betelepítésérőlForrás: AFP/Elvis Barukcic

Emlékezetes, a Brüsszelben rendkívül erős befolyással bíró Soros György azzal az elképzeléssel állt elő a 2015-ös migránsválság idején, hogy az Európai Uniónak évi egymillió bevándorlót – köztük illegálisan érkezőket – kell befogadnia, akiknek óriási összegeket – fejenként évi 15 ezer eurós juttatást – adnának két évig,  tehát a rendszer beindításának második esztendejétől ez harmincmilliárd eurós kiadást jelentene évente. A tőzsdespekuláns így jelentősen megkönnyítené a migránsok tömeges belépését, hiszen már önmagában az egymillió fős limit is azt vetíti előre, hogy dokumentumok nélkül is nagy számban érkeznének a bevándorlók, megismételve a 2015-ös helyzetet.

Érdemes felidézni, hogy Soros György „A nyílt társadalom” című könyvében arról írt, hogy „a nemzetállamok tekintélyének hanyatlása üdvözlendő fejleménynek minősül”, és számos alkalommal utalt arra: szeretné elérni, hogy az európai országok nyelve és kultúrája háttérbe szoruljon annak érdekében, hogy az illegális bevándorlók integrációja hamarabb megtörténjen.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában