Megtörte a csendet Katalin hercegné, ezt mondta Vilmos és Harry találkozásáról

Ezt olvasta már?

Katalin hercegné röviden tette tisztába a helyzetet Harry és Vilmos között.

Szeptember 10-én ismét egymás mellett mutatkozott a sokak szerint haragban lévő hercegi testvérpár, Harry és Vilmos. A fiúk legutóbb nagyapjuk, Fülöp herceg temetésén, majd később néhai édesanyjuk, Diana hercegnő szobrának avatásán jelentek meg közösen a nyilvánosság előtt.

Szombaton azonban félretették nézeteltéréseiket és közösen, feleségeikkel együtt köszöntötték a királynő tiszteletére megjelent tömeget a windsori kastély előtt.

Képek az eseményről:

Harry herceg és Meghan Markle még 2020-ban mondtak le királyi rangjaikról – a testvérek közötti viszályról ekkor kezdtek terjedni a pletykák. A helyzetet csak tovább bonyolította Meghanék Oprah-val készített interjúja, ahol az egykori színésznő szerint Vilmos a királyi család áldozata, Katalin pedig többször is megríkatta őt.

A négyes szombati megjelenése idején azonban a feszült hangulatnak nyoma sem volt, sőt a tömegből valaki még rá is kérdezett Katalinnál, mit gondol a testvérpár újabb közös megjelenéséről. Így válaszolt a hercegné mosolyogva:

A legnehezebb időkben is össze kell tartanunk.”

Ebből a közösségi médiában egyesek arra következtetnek, hogy Harry és Vilmos csak muszájból jelentek meg együtt, mások szerint azonban szó sincs itt már viszályról, és mind a négyen elsimították a nézeteltéréseiket.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában