Megöltek egy 8 éves ikerpárt és nővérüket Írországban

Ezt olvasta már?

A 8 éves ikreket, valamint 18 éves nővérüket szombat hajnalban ölték meg a dublini Tallaghtban lévő otthonukban. A borzalmas hármas gyilkosság feltételezett elkövetőjéről úgy vélik, hogy ismerte a családot.

Tragikus hármasgyilkosság történt Írországban szombaton hajnalban – írja a Mirror.

Flowers, a photograph and candles are left near the scene where the trio were killed

A 8 éves ikerpár Christy és Chelsea Cawley, valamint 18 éves nővérük, Lisa Cash szombat hajnalban haltak meg az írországi Tallaghtban.

Locals described seeing police “dragging” a man out of the house as the children, Lisa and their mother ‘Twink’ were rushed to hospital

Az áldozatok 14 éves testvére az ablakon kimászva kért segítséget. Mire a rendőrök kiértek kisebb tömeg gyűlt össze a helyszínen.

Forensic officers remove items from the scene

A források szerint a férfi, aki feltehetően az áldozatok ismerőse, nem volt hajlandó eleget tenni a rendőri felszólításának, hogy tegye le a kezében lévő nagyméretű konyhakést.

A férfi a házban volt, a késsel hadonászott, és nem engedte be a rendőröket.

The incident happened at a house on the Rossfield Estate in Tallaght, Dublin

A rendőrök látták ahogy a férfi az egyik gyereket a ház ablakához emeli – miközben a rendőrök könyörögtek neki, hogy ne tegyen további kárt a gyerekben.

A 24 éves késelő végül kidobta az ikreket a legfelső ablakon, de ekkor már a gyerekek halottak voltak.

A rendőrök behatoltak a házba, hogy megmentsék akit lehet, de ekkor már senkin nem lehetett segíteni. A késelőt elfogták.

A gyerekek édesanyja nem volt otthon a késeléskor, csak később ért a házhoz. Őt és a 14 éves fiát is kórházba szállították. 

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában