Megölte apját és két testvérét egy 29 éves cseh férfi

Ezt olvasta már?

Brutális módon ölte meg 57 éves apját, 22 éves húgát és 24 éves öccsét egy cseh férfi – írja a Bild. Tizenhét éves húga csak azért maradt életben, mert sikerült bezárkóznia a fürdőszobába és elbarikádozni magát.

A tragédia a Prágától körülbelül 200 kilométerre lévő kisvárosban, Kostelec na Hane-ban történt.

A férfi egy 20 centiméteres vadászkéssel fegyverkezett fel, és megölte családtagjait. A rendőrség szerint elképzelhető, hogy az indíték családi vita lehetett, valószínűleg részletesen megtervezte a bűncselekményt. Először öccsét szúrta meg, rajta több mint 40 szúrt sebet találtak. Utána húga következett, aki akkor ért vissza a kutyasétáltatásból. A férfi apja megpróbált elmenekülni, de nem járt sikerrel.

Tizenhét éves húgának sikerült bezárkózni a fürdőszobába és elbarikádozni magát, ezért maradt életben. A férfi a rendőrségen beismerte a hármas gyilkosságot.

A helyi lakosok a hírekből értesültek az eseményekről és sokkolónak nezeték az esetet. Többük állítása szerint a család rendezett körülmények között élt, nem értik, hogyan történhetett ilyesmi. A gyerekek édesanyja még korábban meghalt. Az ügyben további részleteket nem közöltek, a nyomozást még nem zárták le.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában