Megint megtartotta vasárnapi műsorát Márki-Zay, megint egy riporter felügyelte

Ezt olvasta már?

Ismét Facebook-előadást tartott Márki-Zay Péter, ahogy vasárnap általában szokta, bár az előadás kicsit túlzás, mert ezúttal sem engedték Gyurcsányék egyedül szerepelni. Az egykori ATV-s riporter, Simon András felügyelte. Márki-Zay így is – nincs enyhébb kifejezés – összevissza beszélt. 

Szerinte lesznek a baloldalt érintő botrányok a következő két hétben, de nem szabad csüggedni. Arra viszont nem adott magyarázatot, hogy szocialista politikusokról naponta derülnek ki súlyos korrupciós botrányok, vagy hogy az amerikai, az izraeli vagy éppen a francia sajtó folyamatosan arról ír, hogy a Gyurcsány-listán szereplő jobbikos politikusok éppen hol mutattak Heil Hitlert.

Úgy látja, csak a Fidesz és a baloldali pártok jutnak be a parlamentbe, majd előadta (feltehetően saját) kutatását, hogy a diákok (?) kire fognak szavazni.

A fideszes kétharmadot kizárja Márki-Zay, ellenben arra figyelmeztetett, hogy ne higgyenek a közvélemény-kutatásoknak a baloldali szavazók. Mint ismert: az erősen baloldali kötődésű Medián is nagy Fidesz-fölényt mért.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában