Meghibásodott az informatikai rendszer: többórás dugó van a magyar határátkelőknél

Ezt olvasta már?

Az informatikai rendszer meghibásodása miatt néhány határátkelőhelyen lelassult a határátlépés. Az átlagosnál hosszabb várakozási időre kell számítani a röszkei és a csanádpalotai autópálya-határátkelőknél, valamint a hercegszántói, a tompai, a záhonyi valamint a tiszabecsi átkelőhelyen.

A határátkelőhelyek nyitva tartásáról és az ott várható várakozási időkről a rendőrség folyamatosan frissülő oldalán tájékozódhatnak az utazók.

A police.hu határinformációi szerint a legtöbbet a röszkei átkelőnél kell várakozni: a kilépő teherjárműveknek ötórás várakozásra kell készülniük, a személyautók két, a buszok egyórás várakozásra kényszerülnek, belépésnél pedig a személyautóknak két, a teherautóknak és buszoknak egy-egy órát kell várakozniuk.

A csanádpalotai átkelőnél a ki- és belépő teherforgalomnak két-két órát kell várakoznia, a személyforgalomban egy-egy órát. Hercegszántónál a személyforgalomban a be- és kilépőknek is két órát kell várniuk, Tiszabecsnél három órát. Tompánál a kilépő teherforgalomnak három, a személyautóknak két, a belépőknek pedig két-két órás a várakozás. Záhonyban a kilépő teherforgalomban háromórás a várakozási idő.

Címlapkép: Getty Images

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img