Megemlékezést tartottak a lelőtt operatőr emlékére

Ezt olvasta már?

Sok ember vett részt több új-mexikói városban tartott megemlékezéseken, amiket a csütörtökön lelőtt operatőr, Halyna Hutchins emlékére tartottak. Többen gyertyát is vittek, mások táblákat vittek magukkal, amin azt követelték, hogy ne lehessen éles fegyvereket használni a forgatásokon. A Daily Mail információi szerint az egyik megemlékezésen Alec Baldwin is részt vett a lelőtt operatőr férjével és gyerekével együtt.

A 42 éves Halyna Hutchinst Alec Baldwin lőtte le a Rust című film forgatása közben, miután egy olyan kellékfegyverrel lövöldözött, ami véletlenül éles lőszerrel lett megtöltve. A nő emlékére több, a forgatáshoz közeli városban is megemlékezést tartottak. Santa Fében a nő gyászoló férje és 9 éves fiuk is ott volt. A szűk körű virrasztáson ott volt Alec Baldwin is – írja a Daily Mail.

A helyi lapok úgy tudják, hogy a tragikus véletlen után a színész azonnal felvette a kapcsolatot a nő családjával, és mindenben támogatja őket.

Szervezett egy megemlékezést az Operatőrök Nemzetközi Céhe is, ez egy nyilvános esemény volt. Sokan gyertyával a kezükben mentek el, mások az éles fegyverek használatát betiltató táblákat vittek magukkal. El akarják érni, hogy több ilyen tragédia ne történhessen a forgatásokon.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img