Array

Mbappé üzent a Real-szurkolóknak: “Megértem, hogy csalódottak vagytok” – Goal.com

Ezt olvasta már?

19:19 CEST 2022. 05. 23.

Nyerj az Unibeten, fogadj a meccsekre kockázat nélkül! 10 000 Ft bónusz + 10 000 Ft ingyen fogadás vár Rád! Regisztrálj most! (x) 

Hétfő délután Kylian Mbappé és a Paris Saint-Germain tulajdonosa, Nasser al Khelaifi tartott sajtótájékoztatót annak kapcsán, hogy a 23 esztendős támadó további három évvel, 2025-ig meghosszabbította szerződését a PSG-vel.

“Igaz, hogy korábban el akartam menni, de megváltoztak a dolgok, a történetem még nem ért véget itt. Már a múlt héten megegyeztünk, de titokban tartottam a csapattársaim előtt, mert a klub erre kért. Nagyon tisztelem a Real Madridot, ezért felhívtam Florentino Pérezt és megköszöntem az erőfeszítéseiket. Mindent megtettek értem, hálás vagyok nekik, de ma itt új szerződést írok alá, remélem, hogy ez lesz a legjobb döntésem. Ez egy új korszak, nem tudom mit hoz majd és hogy mi lesz három év múlva. Megtiszteltetés, hogy ezek a klubok versengenek értem, de ez a személyes döntésem volt” – kezdte Mbappé, aki üzent a Real Madrid szurkolóinak is.

“A Real mezét hordom 14 éves korom óta, mindig róla álmodtam. Remélem, megértitek a döntésemet, elfogadom a csalódottságotokat, de francia vagyok, itt akarok maradni és itt akarok trófeákat nyerni”

“Ez egy nagyszerű nap nekünk, a szurkolóinknak és a ligának is. A világ legjobbja nálunk marad. A miénk lesz a világ egyik legjobb bajnoksága. A lehető legjobb feltételeket biztosítjuk Kylian számára. Köszönet a családjának is, hogy hisznek a projektünkben. Együtt tovább írjuk a történelmet!” – mondta a tulajdonos, aki kijelentette, nem hozzák nyilvánosságra a szerződés anyagi részleteit, de szerinte Mbappé sportszakmai szempontok miatt döntött a maradás mellett.

Al Khelaifi reagált a spanyol liga vádjaira is, miszerint a párizsiak ismét megsértették volna a pénzügyi fair play szabályait.

“Tisztelem az összes klubot és az összes bajnokságot, de minket is megillet a tisztelet. Tebas (a spanyol liga elnöke – a szerk.) attól tart, hogy a Ligue 1 beelőzi a La Ligát, ami már nem ugyan ott tart, mint három-négy évvel ezelőtt. De ebbe nem megyek bele, ez nem az én dolgom, a saját klubomra koncentrálok, hiszen miénk a világ legjobb játékosa, nem érdekel, hogy mások mit mondanak” – zárta rövidre a PSG első embere.

unibet

Ne csak nézd a kedvenc csapatod, hanem fogadj is az eredményre.

A Magyarország-Anglia Nemzetek Ligája-találkozón a hazai győzelem 9.25, a döntetlen 4.25, a vendég siker 1.40-szeres pénzt fizet. (x)

Unibet

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában