Array

Marko elmondta, mennyibe kerül a Red Bullnak Verstappen teljesen összetört kocsijának rendbehozása – Motorsport.com Magyarország

Ezt olvasta már?

Max Verstappen a Brit Nagydíj első körében ütközött Lewis Hamiltonnal, a hollandra pedig 51G-s erő hatott, emiatt elővigyázatosságból kórházba szállították, hogy megvizsgálják, de szerencsére mindent rendben találtak, amiről ő is beszámolt.

A német RTL-nek nyilatkozva a Red Bull tanácsadóját, Helmut Markót is megkérdezték Verstappenről, aki kijelentette, ott lesz a Magyar Nagydíjon a holland versenyző.

„Max meglepően jól van. Tegnap az édesapja kísérte el, és a biztonság kedvéért egy hotelben töltötték az éjszakát. Már csak a nyaka fáj egy kicsit, de ezen kívül szerencsére teljesen rendben van.”

További híreink:

„Hogy Max újra az autójába ülhet-e Magyarországon? Sajnos ebbe az autóba már biztos nem, mert teljesen összetört. De egy nagyon motivált Maxot fogtok látni a Hungaroringen” – mondta Marko.

A tanácsadót arról is megkérdezték, hogy körülbelül mennyit kell kiadnia a Red Bullnak a javítása költségekre.

„A jelenlegi állás szerint körülbelül 750 ezer euróba fog kerülni a javítás, de a motor helyzete még nem teljesen tiszta. De a költségsapka bevezetése miatt különösen fájdalmas ez az összeg.”

Ezért döntött úgy az FIA, hogy Hamilton volt a felelős…

megosztás

hozzászólás

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img