Levelet kapott II. Erzsébettől a kislány, aki beöltözött a királynőnek

Ezt olvasta már?

II. Erzsébet egyik udvarhölgye levelet írt annak az amerikai kislány családjának, aki Halloween alkalmából a brit királynőnek öltözött be – írja a Fox News.

Halloween alkalmából az egyéves Jalayne Sutherland II. Erzsébetnek öltözött. Az ohiói kislányról édesanyja készített képeket, és megosztotta a Facebookon:

A képek sok száz like-ot és kommentet kaptak, amiken a kislány beöltözve, corgikkal látható. A nő azt mondta, azért a királynőt választották, mivel a kislány nagyon szereti a kutyáikat, és szerették volna, ha ők is részei a jelmeznek. “Ha az embernek eszébe jutnak a corgik, akkor velük együtt a királynő is. Nem tudtuk jobb módon ábrázolni a barátságát a kutyákkal” – nyilatkozta.

Később barátaik unszolására elküldték a képeket a királynőnek egy levéllel együtt. Meglepetésükre decemberben válasz érkezett a Windsor kastélyből. A levelet II. Erzsébet királynő egyik udvarhölgye, Mary Morrison írta:

A királynő azt kérte, köszönjem meg a nevében a levelüket és a fényképeket, amiket mellékeltek. Őfelsége úgy gondolja, kedves volt Önöktől, hogy írtak neki, és nagyon örült, hogy látta lányukat, Jalayne-t a bájos jelmezében. Őfelsége boldog karácsonyt kíván Önöknek, és mellékelek egy kis információt a királyi ebekről, aminek Jalayne is örülne.

A kislány anyja nagy megtiszteltetésnek érzi, hogy egy udvarhölgy az idejét szánta arra, hogy válaszoljon nekik. “Jalayne egyelőre nem igazán érti a dolgot, de majd meg fogja” – mondta.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img