Ledobott az erkélyről egy csecsemőt egy majom Indiában, a gyerek meghalt

Ezt olvasta már?

A 25 éves Nirdesh Upadhyay feleségével és négy hónapos fiával a tetőteraszon volt, amikor megtámadta őket egy majon horda. Miközben a család menekülni próbált, az egyik majon megragadta a gyereket és ledobta a harmadik emeletről – írja a Mirror.

Az eset az indiai Uttar Pradesh állambeli Dunka településen történt. 

Az indiai család saját otthonuk erkélyéről kényszerűlt menekülni az agresszív állatok elől. Futás közben a férfi elesett, az egyik majom pedig kitépte a kezéből a kisbabát és ledobta a harmadik emeletről.

Természetesen azonnal a gyerek után rohantak az utcára, de a kicsi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy már nem lehetett rajta segíteni.

A Shahi-i rendőrőrsön eljárás indult a halálesettel kapcsolatban, míg a város természetvédelmi vezetője elmondta, hogy egy csoportot küldtek a majmok kivizsgálására. 

Korábban az indiai Uttar Pradesh tartományban élő rhesusmajmok támadtak emberekre és több gyereket is megsebesítettek. 2020-ban egy alkoholista majom kezdett véres tombolásba, miután a gazdája meghalt. Az állatot gazdája rendszeresen alkohollal itatta, azonban halála után nem kapott többet, emiatt nagyon agresszívvá vált, és emberekre támadt.

(A címlapi kép illusztráció!)

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában