Lebontotta a vihar egy Penny Market-áruház tetejét – Napi.hu

Ezt olvasta már?

A legtöbb bejelentés Győr-Moson-Sopron, Komárom-Esztergom és Pest megyéből, valamint a fővárosból érkezett.

Lebontotta egy Penny Market tetejét a 20. kerületben a viharos szél a Topánka utcában. Budapesten Zuglóban és Kispesten is kidőlt fához riasztották a tűzoltókat. (A hétfő délutáni viharkárokról itt írtunk.)

Kapcsolódó

Győrben, a Köztelek utcában két autóra faágak zuhantak, a tűzoltók távolították el. Az 1-es főúton Mosonmagyaróvárnál az úttestre dőlt egy fa, amelynek nekihajtott egy teherautó. A tűzoltók megszüntették a forgalmi akadályt. Az 51-es főúton Áporkánál fa dőlt egy autó elé, a gépkocsi lesodródott az úttestről. A 84-es főúton Újkérnél egy harminc méteres fa kidőlt. Kigyulladt az aljnövényzet a 85-ös főúton Rábatamásinál, miután egy kidőlt fa villanyvezetéket szakított le, a tűzoltók eloltották a lángokat.

A katasztrófavédelem arra kér mindenkit: figyelje a meteorológiai szolgálat riasztásait, lehetőség szerint ne parkoljon viharos szélben fák alá, a közúton pedig a fasorok mellett is kellő figyelemmel közlekedjen; ha leszakadt vezetéket vagy bajba jutott embert lát, jelezze a 112-es segélyhívón.

Legfrissebb a témában

Booking.com

Még több hasonló cikk a témában