Array

Labdarúgás: elfogtak három embert, valószínűleg ők verték meg Busai Attilát – Nemzeti Sport

Ezt olvasta már?

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága súlyos testi sértés bűntett és garázdaság bűntett gyanúja miatt folytat eljárást három budapesti férfi ellen – a Blikk információi szerint ők verték meg brutálisan múlt hét szerda éjjel a korábban több élvonalbeli klubnál is futballozó Busai Attilát.

Busai Attila nem tartja férfias megoldásnak, ha valaki verőemberekkel intézi el a személyes konfliktusait (Fotó: Török Attila)


Hirdetés

A police.hu közleménye:

„A három férfi a gyanú szerint 2020. augusztus 5-én 21 órakor egy Fővám téri szórakoztatócentrum egyik vendéglátó egységében többször megütött egy férfit. A sértett a bántalmazás következtében súlyos, nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett.

A nyomozás adatai szerint augusztus 5-én délután két férfi szóváltásba keveredett az étterem felszolgálóival, akik felszólították őket, hogy hagyják el a vendéglátóegységet. A férfiak ekkor átmentek egy szomszédos szórakozóhelyre, majd az esti órákban visszatértek az étterembe, ahol ismét összetűzésbe kerültek egy háromfős társasággal. A vita ekkor fajult verekedéssé.

A IX. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói a 28 éves K. Albertet, a 29 éves R. Endrét és a 30 éves N. Ádámot súlyos testi sértés bűntett és garázdaság bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki, és őrizetbe vételük mellett előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.”

Mint ismert, a legutóbb az indiai NEROCA FC-ben légióskodó, itthon az MTK-ban, a Ferencvárosban és a Diósgyőrben is megforduló Busait egy ferencvárosi étteremben verték meg, ezt követően sínt kellett rakni a szájába a sérülések miatt

A játékos később a noizz.hu-nak beszélt a történtekről.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img

Legfrissebb a témában

- Advertisement -spot_img

Még több hasonló cikk a témában

- Advertisement -spot_img