Array

Külföldön pornósztárként ismerték Nagy László új barátnőjét – Origo

Ezt olvasta már?

Néhány nappal ezelőtt derült ki, hogy a volt veszprémi és barcelonai kézilabdasztár, Nagy László és Sónyák Szilvia egy párt alkotnak. Sónyák korábban több sportolóval járt, élt együtt, a futballista Vermes Krisztiántól gyereke is született. Vermes most megszólalt egykori párjával kapcsolatban, aki szerinte külföldön pornósztár volt, s idehaza is rendszeres szereplője volt az Erotika kiállításoknak.

Vermes Krisztián a Blikknek nyilatkozott. “Rettentően szégyellem, hogy az életem része volt” – mondta Sónyákról a korábbi újpesti és válogatott labdarúgó. „Nekem is sok minden a kapcsolatunk alatt derült ki. Például az, hogy ő volt az egyik fellépője az erotikakiállításnak, vagy hogy külföldön pornósztár volt, már ahogyan őt nevezték. De az ismerőseim mesélték, hogy számtalanszor lépett félre, amíg én más városban futballoztam, hogy a családomat el tudjam tartani. Nem tudom, a volt párom most is végez-e erotikus munkát, de nem tartom elképzelhetetlennek. Sok kárt okozott már a viselkedésével” – magyarázta. „A kislányomat viszont, amíg tudom, megvédem, hiszen ez nem egészséges légkör a számára.”

A cikkből kiderült, hogy Sónyák korábban több futballistával is járt. Vermesen kívül kapcsolata volt Berki Krisztiánnal (aki ellen az ügyészség most kért letöltendő börtönbüntetést), a DVTK kapusával, Antal Botonddal, az egykori Fradi-játékossal, Busai Attilával.

A teljes cikket itt tudja elolvasni.

Legfrissebb a témában

Még több hasonló cikk a témában